Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví

(seriál)
  • USA Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness (více)
Animovaný / Akční / Rodinný / Komedie
USA, (2011–2016), 30 h 43 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Mick Wingert, Kari Wahlgren, Fred Tatasciore, Stephen Root, Simon Helberg, Wallace Shawn, Diedrich Bader, Wayne Knight, James Hong, John DiMaggio, Lauren Tom (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Pandí jedlík Po se pod vedením svého učitele Shifua dokázal stát dračím bojovníkem. Nadále však musí rozvíjet své dračí schopnosti a bojovnost, protože domovskému Údolí míru hrozí další nebezpečí. Společně s dalšími mistry kung-fu, kteří se nazývají Pět postrachů (Opičák, Kudlanka, Jeřáb, Zmije a Tygřice) proto musí čelit nejrůznějším protivníkům. Animovaný seriál přináší další dobrodružství ze světa oblíbené filmové série Kung Fu Panda. (Česká televize)

(více)

Recenze (42)

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Hned po prvním shlédnutí prvního filmu si mě Panda dokonale získal, takže není divu že jsem hned po Legnadách chňapla. Po pár shlédnutých dílech jsem si uvědomila jedinou věc- pokud si tenhle seriál chcete užít musíte jej přestat srovnávat s 2 celovečeráky (v době kdy tohle píšu už vlastně třemi). Musíte se úplně odprostit od faktu že byl nějaký film s dokonalým příběhem a úchvatnou grafikou. Pokud tohle vezmete, už postupně přehlížíte horší grafiku (což jde dobře vidět například na Shifuovi a Poovi), mělčí příběh (s 20 min, a poněkud hubenějším rozpčtem se toho opravdu moc vykouzlit nedá.) a pak je z toho docela slušná oddechovka a osvěžení Pandy vůbec. Jako u každého seriálu jsou zde samozřejmě lepší a horší díly, ale já osobně jsem ještě nenarazila na žádný co by byl vyložený odpad. Takže moje hodnocení zní- příjemná oddechovka pro pandí i nepandí fandy. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Dobre. Celkovo som s väčšinou dielov oboznámený, ale musel som nejaký pozrieť, aby som si mohol urobiť jasný názor. Čo sa týka mňa, ako veľkého fandu oboch filmov Kung fu panda, pre mňa toto radšej ani neexistuje. Príbehy určené jeden za druhým aby ich bolo čo najviac, animácia je príliš lacná, choreografia súbojov slabá,...Jednoducho, len ďalšie žmýkanie peňazí, určené výlučne malým deťom, no kvôli tomu nie je zas tak čo vyčítať. Pozrieť si to môžete, oddýchnuť pri rozprávke o ôsmej ráno v sobotu (nie že by som to tak robil), ale brať to ako súčasť celovečerných filmov, to nie, neprichádza do úvahy...! ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný animovaný seriál na podnet celovečerného filmu podobne ako to bolo v prípade Madagaskaru či Dragons. Prvé epizódy boli ešte pozerateľné, ale tie ďalšie už strácali na čare a bolo to viac-menej stále o tom istom. A animácie sú tiež na horšej úrovni a podľa mňa by sa podobné seriály ani nemali točiť, veď prečo przniť filmy nejakými zbytočnými sequelmi. Pre deti to ale môže byť fajn. 50 % ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý rozšíření filmů! Zatím si nepamatuji seriál, který by se vyrovnal, nebo někdy dokonce překonával kvality svých filmů. Tyhle seriály jsou obvykle přihlouplá pohádka pro ty nejmenší a rodiče to nemá šanci zabavit. Jenže Legendy o mazáctví jsou brilantní trefou do černého. Jasně, stále je to pro ty nejmenší, ale mě celý ten seriál bavil královsky. Miloval jsem to prostředí Číny, vesnice, městečka, příběhy, legendy a skvělá animace, když někdo zrovna něco vyprávěl. Humor tu překvapivě není jen pro děti, ale bude bavit pěkně i dospělý. Postavy jsou fajn, prostředí fantastický a i když na konci trochu Poáčovi docházel dech, budu se k Legendám o mazáctví vždy rád vracet, ať už kvůli postavám, prostředí nebo prostě pohodovýmu a sympatickýmu seriálu obecně, který mě bavil od začátku do konce. Poáči, Shifu, Kudlanko, Zmije, Opičáku, Jestřábe, Tygřice a vůbec všichni nepřátelé i přátelé díky! Byla to zábava! ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Pokud jste si tuhle horu sádla a problémů zamilovali ve filmu, asi budete blahosklonnější k seriálu. Nevadí mi zjednodušená animace. Vadí mi nevyužití možnosti, kterou formát seriálu skýtá. Jde se nejjednodušší cestou - panda je ještě víc nemožný, poživačný, hloupý, sebestředný, pitomoučký... - na tom je postaveno jádro příběhů. Až jsem si začala klást otázku, proč je tenhle tvor dál Dračím bojovníkem, když je to takový kretének a ostatní naprosto převyšují v čemkoli. Je to škoda, tučňáci z Madagaskaru využili svou příležitost daleko lépe. Nicméně v kontextu animovaných seriálů je to to lepší. Určitě chválím český dabing a zejména české dialogy, které jsou přitažlivé a pro děti srozumitelné (sledovala jsem na Nickelodeonu). ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Shifu zde nenosí zelenou vestu jako ve filmu Kung Fu Panda 2 (2011), přitom řekl, že zelenou kápi nosí od doby zesnulého Oogwaye. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama