Reklama

Reklama

French Doors, The

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Nový Zéland, 2002, 13 min

Hrají:

Brett Stewart

Obsahy(1)

Každý chlap si chce udělat sem tam nějakou tu radost. Někdo si koupí drahé auto, hodinky, knížku, novou vrtačku, ale náš hrdina si po renovaci domu pořídí obyčejné skleněné dveře na verandu. Možná by na tom nebylo nic zvláštního, kdyby se na druhý den po probuzení nešel podívat, jak je venku. Zjistí, že zatímco v kuchyni prosvítá slunce, přes dveře vidí jen černočernou tmu. Jeho zvědavost ho však přivede rovnou do… (SOLOM.)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento Novozélandský snímeček nám toho ve své první polovině zrovna moc zajímavého nenabídne. Pokud tedy nejste zrovna zapálení kutilové, jako je/byl náš hrdina. O to zajímavější to začne být v zápětí. Vše se ponoří do tmy a diváci mohou začít pátrat po příčinách tmy společně s mužem na obrazovce. Někoho to bude asi nudit, protože atmosféra má dosti vlažné tempo, ale pokud vydržíte až dokonce, nebudete litovat. Čeká nás totiž docela zajímavé překvapení (finální rozuzlení). Věřte, že peklo má mnoho podob! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý, ale nedotiahnutý koncept o dverách do iného sveta, je utopený v nude a občas komediálne mi pripadajúcom hereckom výkone hlavného predstaviteľa. ()

Reklama

Reklama