Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film, vyděl jsem už i lepšejší, ale i tak se dá íct, že je dobrý. Smál sem se moc, ale ne zas tak, takže dám 4. Molh bich dát pět, ale nemislím si, že to je na tu pětku. Moc se mi líbyly všichni herci, ale ne zas tak moc. Jestly někdy bude durhý díl, určitě mu tu pětku dám. Líbyl se mi i scénář, režie a hudba, ale ta o trochu míň. Takovích filmů bi mohlo bít i víc, třeba jednou bude. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy i filmaře, kteří se nebojí jít do stylu "Pulp Fiction" a snaží se téhle kultovní pecce nějak aspoň přiblížit a Kramerovi se to málem povedlo, jenže to by nesměl posrat konec a jako že tady ho posral úplně na plný pecky.První dvě povídky jsou totiž něco jako zjevení.První s výtečným Walkerem (buď mu země lehká) je solidní, ovšem druhá s Mattem Dillionem je naprosto famózní, strhující a emočně naprosto úžasná.On se snad pro tyhle role narodil.Druhá povídka nasadila laťku opravdu hodně vysoko a já v tu chvíli byl na jasných 5* a užíval sem si překvapivý nášlap.....jenže Kramer se zbláznil a poslední povídkou všechno zničil.Nejen že povídka se samotný Fraserem se sem vůbec koncepčně nehodila, ona byla i trapná a zoufale nudná a úplný konec s Woodem vlastně degradoval i povídku druhou a já vlastně moc nepochopil, Jak si Kramer kurva může dovolit ho tam dát, když se s ním snad Matt jasně vypořádal.Přesně ten typ filmu, který celou stopáž sledujete s nadšením, nad skvěle vypointovanými dialogy a dokonalými hereckými výkony, aby vás na konci nasral a zkazil vám náladu.Všem doporučuju sledovat do konce druhé povídky, film si užijete a o nic podstatného nepříjdete a ješte nebudete nasraní.Škoda, další Pulp se nekoná a zatím jediný, kdo se mu tak výrazně přiblížil je Černý Čtvrtek a Pawn Shop Chronicles zůstane v dlouhé řadě marných, leč snaživých pokusů a já být Kramer, konec přetočím....protože si sám vlastní chybou zprznil téměř kultovní dílo.65%. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ženiálně propletený příběh několika lidí. Začátek pobavil nejvíc ... scéna v autě před loupeží a poté co následovalo uvnitř u mě spustila nekontrolovatelný třes celého těla, zástavu dechu a obavu, že mi ty křeče svalů v obličeji zůstanou ještě do zítřka. Pak jsem si (celá šťastná ze znovuobnovené respirace) užívala sledování, Historkám z podsvětí, podobně střeštěnou story. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Kramerovo Pulpl Fiction z buranova. Zábavná, divná a naprosto ulítlá blbina s fajn hereckým obsazením, která vás ve svých prvních dvou epizodkách zaručeně pobaví a nejspíš i hodně příjemně překvapí (příběh Matt Dillona naprosto vládne). Škoda, že závěrečná pasáž s tlustým Brendanem Fraserem je vlastně dost o ničem a diváka spíše nudí. Místy to navíc na mě bylo možná až příliš divný, ale i tak hodně příjemné vidlácké překvapení. ()

Axis 

všechny recenze uživatele

Známý ksichty, hrozný hlášky, pár mrtvol, nějaký nácci co jsou nacci jen proto že paní domácí hlavního nácka umí dobře vařit, Elvis, buranská sodomoie, holky co mají vlastní klec a jsou na vrcholu. Hroznej pelmel u kterýho vlastně nevím co jsme to sakra viděl a jestli to nebyl jen drogovej sen. Na druhou stranu "Rejža" Kramer do toho nacpal svůj podmanivej styl, prapodivný filtry, zpomalovačky, kamerový parádičky a tak mi je šumák o čem to vlastně bylo. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)
  • Jedná se o jeden z posledních dokončených filmů tragicky zesnulého herce Paula Walkera, který tragicky zemřel 30. 11. 2013, tedy asi půl roku po premiéře filmu. (x_silver)
  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)

Reklama

Reklama