Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Nejsmutnější na Hollywoodských filmech je ta čirá snaha o originalitu a svěžest, která však nikdy nepřekročí nalajnované scénáristické příručky, kdy už dopředu víme, jak to dopadne. Navíc si u sledování všichni pospoleně uvědomíme, jak jsou pro Spojené státy důležité hodnoty jako volné podnikání a nutnost velké romantické svatby. Ostatně nic proti ničemu, ale v momentě, kdy zaměňujeme kýčovitou bílou a třípatrový dort za romantiku, tak se obávám, že je něco špatně s našim maloměšťáckým vkusem. Ale dosti hnidopišství, nakonec je to taková ta milá komedie od vedle s roztomilou dvojkou navrch. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Produkty produkční dílny Judda Apatowa se začínají trochu pokulhávat. Když jsem dříve zahlédl jeho jméno, bylo jasné, že se u komedie pobavím. Tohle nebyla ani nijak výrazná komedie.. ale ani romantika. Jason Segel je sice sympaťák, ale působí na mě, jako by to byl TEN Marshall z HIMYM. Emily Blunt mně osobně nepřipadá vůbec sympatická, takže pro mě samotného to tady trochu skřípe. Mírné plus patří Alison Brie, která je naopak sympaťačka od pohledu. :) Navíc je snímek docela dlouhý, takže cca po necelé hodině a půl už jsem doufal v nějaké dobré zakončení, ale autoři očividně museli provést ještě pár více či méně trapných fórků. Přežít se to dalo, ničím mě to výrazně neuráželo, ale opravdu nepotřebuju vidět znovu. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodavá komedie, ale rozhodně slabší než Kopačky a Dostaň ho tam. Navíc mi přijde, že 2 hodiny jsou na romantickou komedii zbytečně moc. Herci mě bavili všichni, až na pár trapných scének, které naštěstí střídaly ty zábavné a trefné momenty, ale není jich tam za tu dlouhou stopáž moc, což je škoda. Průměrné, ale ne špatné. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Proč ten film nabral přes dvě hodiny? Protože tvůrcům nestačilo ukázat historku o seznámení jednoho páru jen jednou. A tak za chvíli uvidíte "rozkošného" králíčka a princeznu Dianu v každém střihu. Na to vemte jed. Ale to, co zaručeně neuvidíte, je dobrý příběh o páru, který se furt nemůže dokopat k oltáři. Hrozně plytká záležitost, u které znám s naprosto jistou určitostí, za jak dlouho opustí můj harddisk. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. A nechápem to šokujúco nízke hodnotenie na čsfd. Ľudia, čo by ste ešte chceli? Aby tam E. Blunt tancovala nahá odzemok? Pritom ide o príjemnú, pohodovú romantickú komédiu, ktorá aj keď trvá vyše dve hodiny ani chvíľu nenudí. Takto nejak si to predstavujem. Zaujímavý dej a príjemní herci sa rovná polovica úspechu. Vo filme sa rozoberá jeden z najvážnejších problémov v partnerskom vzťahu - keď sa jeden musí prispôsobiť tomu druhému, ak chcú zostať spolu. V scenári sa pamätalo asi na všetky možné variácie a kombinácie, ktoré z tohto problému môžu vzniknúť a dej nás tak previedol cez všetky úskalia, ktoré sú potrebné na vyriešenie. Jasona Segela si ako scenáristu asi budem viac všímať, chlapec má talent. A to nehovorím o tom, že je aj skvelý herec. No a E. Blunt bola čerešnička na torte. Jeden z ďalších filmov vhodných na zlepšenie vnútornej pohody a momentálnej nálady. 85/100 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Zingermanova reštaurácia, kde Tom (Jason Segel) pracoval po presťahovaní do Michiganu, je skutočná lahôdkáreň v Ann Arbor, ktorá bola otvorená v roku 1982. (misterz)
  • Téměř všechny restaurační scény byly natáčeny uvnitř detroitského podniku MGM Grand Detroid. (žvanimírek)
  • Jedná se už o druhou spolupráci režiséra Nicholase Stollera a herce Jasona Segela, přičemž v prvním případě se sešli při natáčení snímku Kopačky (2008). Jason Segel a Emily Blunt se sešli už jako pár ve filmu Gulliverovy cesty (2010). Oba se také objevili ve filmu Mupeti (2011). (Riddick77)

Reklama

Reklama