Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Roztahaná romantická komedie, která trpí hlavně na minimum humoru, kdy se dobrý vtípek, nebo zábavná scéna, objevují tak jednou za dvacet minut. Divák tak po většinu času sleduje sympatické postavy, kterým ale scénář nedodává žádné zajímavé scény, kde by mohli předvést svůj talent. Navíc závěrečná třetina je jednou z nejutahanějších a nejzdlouhavějších, kterou jsem za posledních x let viděl a říkal jsem si, že měl film skončit tak o půl hodiny dřív, přestože by mu pak chyběl očekávaný happy end. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Banální film o nebanálních otázkách. Hrdinka řeší dilema: co když On je On (srdce), ale není to Pan Božský (mozek)? Pokud existují takové dvě různé osoby ve Vašem životě, komu z nich dát přednost? Tomu, koho milujete, nebo tomu, kdo se k Vám lépe hodí? Ani několik dnů poté neumím posoudit, jestli jsou Zásnuby cynické a depresivní, nebo romantické a optimistické. ()

Reklama

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Pro mě skončily Zásnuby na dobu neurčitou v mírně podprůměrném hodnocení. Ačkoliv jsem se na mnoha místech zasmál (klasický Segelovský humor) a ústřední hereckou čtveřici jsem měl v oblibě už dříve, postrádal jsem to hlavní, co divák očekává u romantické komedie. Neviděl jsem tam jakoukoli vztahovou chemii, která ze zápletky o oddalování svatby udělá docela nudu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také vtipné ako by som od tohto druhu filmu čakal. Hlavne ak sa pod neho podpísal Apatow. Jedná sa o ďalší scenáristický počin vyníkajúceho herca a komika Jasona Segela, kedy si znova napísal sebe postavu na telo. Film má niečo cez vyše dve hodiny a bohužiaľ prostredie ani situácie nenaberajú taký spád ako tomu bolo vo Forgetting Sarah Marshall. Tým sa dostáva film do priemernej roviny. Na druhú stranu je ale príjemný. Hercom to svedčí a hlavne sa na nich dobre pozerá. Po predchádzajúcom Stollerovom filme Get him to the greek! výrazné zlepšenie aj keď sa to jeho debutovému filmu nevyrovná. Ale ak máte polovičku s ktorou si chcete spríjemniť večer, ťažko by som vám odporučiť lepší film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Cesta Superkrálíka a Lady Diany z bodu A do bodu A je neúměrně dlouhá a příliš mi připomíná život na to, abych se přitom uvolněně bavil. Jenže má i pár poučení do života, která mi zatím jiný snímek nenabídl: 1. Nebudu vyzývat na souboj někoho, kdo přede mnou nechce utíkat, 2. Nenechám žádnou nymfomanku, aby mne usouložila do kómatu, 3. Při čištění kuše se přesvědčím, zda nemám v tětivě zapomenutou střelu. Já vím, že to není nic moc, ale když si vzpomenu na těch pár povedených vtípků s úmrtími příbuzných, tak to celkem šlo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)
  • Šaty, které má na sobě Violet (Emily Blunt) během své svatby, jsou od Valentina. (žvanimírek)
  • Jedná se už o druhou spolupráci režiséra Nicholase Stollera a herce Jasona Segela, přičemž v prvním případě se sešli při natáčení snímku Kopačky (2008). Jason Segel a Emily Blunt se sešli už jako pár ve filmu Gulliverovy cesty (2010). Oba se také objevili ve filmu Mupeti (2011). (Riddick77)

Reklama

Reklama