Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jaká ironie, že jsem poprvé tuhletu šou zahlédl v hospodě U Žemlů, doslova jen pár metrů od ranče Na konci světa, kde jeden z hrdinů nejnovějších dílů, Stanislav Sekanina žije a kde má také ženu... Realita několikrát přežvýkaná pro malé mozečky a vylhaná až do morku kostí. To by nás asi nikoho nenapadlo, že začnou existovat pořady, ve kterých už nebude hodnocení záviset na dlouhodobém sledování, drobných nuancích a přemýšlení, ale budou jasná tak nějak automaticky, co? Vzpomínám na dobré komentáře a ptám se: to "Můžu se u Vás vysrat" se jako fakt ještě nenatáčí? ()

Pethushka odpad!

všechny recenze uživatele

Není to koukatelné a bohužel ani docela příjemná Něrgešová to nezachránila..ooops! Ne, toto by nezachránilo bohužel nic..a to jsem holka zvědavá a reality docela beru. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další trapný formát, u kterého se atraktivita měří (ne)zajímavostí hlavních aktérů a který na čas potěší (pobaví) oko i ucho divákovo a který rozzáří překvapivě VÝBORNÁ Vlaďka Něrgešová. Soucitně vyslechne bolístky nejrůznějších vidláků kašlajících na civilizaci a snílků spjatých s přírodou a pak se vrátí do svého luxusního bytečku, napustí horkou vanu, objedná lasagne, otevře bublinky a proklábosí po telefonu půl druhé hodiny se stejně zhýčkanou kámoškou.. ale jinak jo, dívat se asi budu!! I když to zdaleka není tak suverénní a "šokující" jako tátové a mámy, co hledají táty a mámy.. pro své ratolesti.. Už mi ani za účastníky není trapně!! Kouzelně ujeté.. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zajedem do vidlí, kde ten tupoň bydlí, dopřejem mu chviličku, nechť zkvaltuje kurvičku. Dementí rýmování plně koresponduje se stylem této akce Lebensborn. Cílem však není navýšit počet árijských blonďatých opiček, ale zaplemenit vymírající venkov libovolnými kombinacemi genetických vad. Eugenika po česku. Hvězdičku dávám slečně Lence, jež podržela dlouhovlasému Kopčemovi s přezdívkou Indián. Věci, které tato entita umí se svými elastickými rty, jimiž neustále kroutí okolo zubaté části lebky, jsou neuvěřitelné! ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné !!! A dost trapné. Výběr nejhnusnějších nezadaných farmářů z ČR. Fakt nechápu některé celkem slušné slečny. / Viděné epizody cca *3.díly / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně? Do tohodle se někdo přihlásí? Blázen, nic víc. Stačil mi kousek, abych poznal, co je to za paskvil. Ty ženský se zde opravdu hezky ztrapňujou a dělají ze sebe ještě větší krávy, než ve skutečnosti jsou, pokud to tedy ještě jde. Pro příklad: Jedna žena uvnitř domu plánuje jak vymaluje, uklidí a podobně, a tvrdí, že cítí, jakou má šanci a podobné žvásty. No a on mezitím je venku s tou druhou, drží se za ruce a miliskujou se. No není to trapárna????? ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Proč to musí být zrovna farmář?! Vždyť je to diskriminace ostatních profesí a navíc si tak tvůrci zužují záběr.Co by bylo špatného na tom, kdyby třeba řidič hovnocucu hledal štětku? Takové romantické zjišťování, do jaké díry lze nejhlouběji zasunout hadici a která z uchazeček ji potom dokáže nejlépe dočista vysát... Z pořadu jsem viděla jen pár minut a vtíravé upoutávky, ale působí to na mě jako divadýlko pro čtenáře Plesku - to snad už i "Dallas" je možné označit za reality show;-). ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Reality show "Vidlák se žení" se vrací! Paráda. Co to bude příště? Tuleň hledá rybu, nebo Prima hledá výplň primetimu? Tváří v tvář této hrůze vzpomínám s láskou na Husákova hrající si koťátka. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, někdy dokoce velmi zvláštní individua (nehodí se být konkrétní) naběhnou do televize a my se jim smějeme. Nic víc v tom nehledejte, nic víc v tom není. Byl jsem téměř pravidelným divákem, neboť stále bylo čemu se smát. Jediné co bych zde vyzvedl je zvolená hudba téměř po celý pořad. Já děkuji TV Prima, že mi na dlouhou dobu vytvořila program na pondělní večer. Sériová reality - show, aneb stále to stejné pořád dokola s pár záběry přírody navíc + slušné reklama neekologickému způsobu života, který se tváří jako vysoce ekologický, ale to už sem nepatří. * * za zábavu. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Lidi proberte se! To je samá reality show, kde každý ze sebe dělá jen pitomce pro prachy. Nikdo už si snad neumí najít partnera, tak lezou do televize a prostřednictvím takových šaškáren se ztrapňují před celým národem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem epizodu Společný sen na nové televizi Prima SHOW. Pro mě pořad s ženami, které už jsou neplodné postrádá jiskření. ()

Scalpelexis

všechny recenze uživatele

Člověk se musí jen sám sebe zeptat, proč tihle singl farmáři v jejich věku už dávno tu ženu nemají. Pak to každému dojde, k čemu asi tak musí dojít, kde se to bude komplikovat. Hrozně málo se dějě a když už je něco dramatičtějšího, je to docela přihlouplý a divák si jen klepe na hlavu, jestli Ti lidi jsou normální. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Vůbec si nejsem jistý tím, co farmář opravdu hledal. Jeden někoho kdo čepuje pivo, druhý chodicí topení, třetí odpovídající znamení zvěrokruhu, čtvrtý trochu erotiky, no a pátý tam byl do počtu a chtěl se vidět v televizi. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kvůli tomuhle žena nechodí spát a trpělivě čeká na další díl, kde bude další blbec se chovat jako pitomec, nic se nevyřeší, a nakonec se spolu vyspěj, rozejdou, a on začne chodit s někým jiným... Dialogy jak z první třídy základní školy, a to urážím chudáky děti. Hvězdičku dávám za hezkou krajinu a Něrgešovou, a taky za soundtrack, který vykrádá kdeco jen trochu dojímavého - Čechomorem počínaje, Morriconem konče. ()

Reklama

Reklama