Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

K.e.a.n.e.80 

všechny recenze uživatele

Naprosto vynikajicí sonda do hlubin vidlákovi duše, aneb jak to vypadá, když je někdo nepoužitelná jitrnice. Paní Jana, paní Mirka, paní Dagmar a dalších dvacet žen, které mají vyhlídku na seznámení s nějakým mužem naprosto nulovou, se pere o ukázkovýho chudáčka, který ve svých čtyřiceti letech ješte neviděl kozy, snad kromě těch, co se mu prohánějí na polorozpadlém statku. Výborná věc. A když do toho všeho vstoupil nesmělý katolík Jirka, hodnocení bylo jasný. ()

ouf odpad!

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem si intenzivě usíral a nevěřil očím . Farmář Jirka mě mohl mít na svědomí nebejt včasného zásahu pravačkou s ovládacím přístrojem. Kdyby mi teťkonz někdo chtěl tvrdit ,že účinkující farmáři ,něgrešová s režisérem a vůbec všichni nebyli sjetý toulenem , nebudu věřit. Trapnost , maximální dávka husí kůže po celim těle . To co v týhle zábavný reality šou dokázali udělat ze slova- miluju ťě- je velmi znepokojující . Večír jsem měl takový jemný cuknutí v noze , že až pojedu ráno na benzínku tak řeknu dvěstěletý nadmíru depresivní ženě za kasou - miluju tě. Farmáře a to přes svůj obrovskej soucit bohužel litovat nešlo. Probouzelo to vlny zcela neskrotných záchvatů smíchu. Ať žije toulen a křesťanství ! ! ! ()

Reklama

Bukk 

všechny recenze uživatele

Asi jediná show, kterou sleduju více méně pravidelně. Taková ta guilty pleasure jak se říká. Možná bych tím pádem měla dít více než jednu hvězdu, ale ono to na víc není, i přes mou přízeň. Tady je výhradně o to se pobavit jeden večer nevnímat nic jiného než tu stupiditu některých soutěžících, u jiných navíc se pořádně znechutit a kroutit hlavou nad tím, jak se k nim někdo mohl přihlásit (a radši opominout, že se vůbec někdo do toho dal :D ). Prostě vtipná show jednoduchostí zúčastněných a to, jak se to občas bere až moc vážně (což se nedá říct o slovenské verzi, kde ten chlap co to namlouvá dělá fakt boží práci, na takovou se musí vždycky těšit.) ()

bombastus 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak s sebou někdo může takhle dobrovolně nechat manipulovat. Prát se s ostatníma nějakýho burana a ještě být smutná, že si ji laskavě nevybral k tomu, aby mu v podstatě dělala kuchařku a dojičku krav?! Tyhle soutěže jsou jen a jen pokrytectví a přetvářka...Jedna hvězda za to, že je to i přesto lepší než Hotel Paradise! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. série - Slovenská verze je jednoznačně brutálnější a "zábavnější". V cz verzi to bylo uměle natahované a defacto nebylo o čem točit. Prostřední části jsou asi nejpovedenější. Kozí dědek a jeho přírodní sex v šopě...no páni :) . 2. série - začátek vypadá slibně, snad to bude pořádný hardcore :) . 3. série - nejklidnější a nejspořádanější sérka (34%). Celkově: 33%. Verze 2022 - Zdenda, Pepa... mělo to úroveň. Zajímavý svatební zvrat na konci 👍. 62%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama