Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanečnice Myriam ukončila svoji kariéru po narození syna Serge. V Benátkách se potkala s Pierrem, který pracoval v dražební síni a živil se především paděláním obrazů. Mezi Myriam a Pierrem přeskočila jiskra, která zažehla vážný vztah. Při dovolené se Pierre se Sergem vydali v malé plachetnici na moře. Z výletu se již nevrátili. A tak Myriam nezbývá než vzpomínat na oba své milované muže a navštívit místa, kam by se chtěli podívat. (Snorlax)

(více)

Recenze (2)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jen ten konec (nebo začátek?) byl optimistický, ale jinak to snad ani nebyl Lelouch, tolik smutku u něj neznám. Film asi sloužil Ozonovi jako inspirace pro Pod pískem. Za zajímavé bych považovala, že jde o další kanadsko - francouzskou spolupráci, v níž se musí plátnem mihnout alespoň na chvíli hokej. Nebezpečí a náhody jsou překvapivě přímočarým filmem o jedné zoufalé ženě a několika vedlejších postavách. Hudebně se Lelouch přesunul ke swingu, možná také proto se v televizi mihne Claude François coby autor jedné ze Sinatrových písní, tedy Comme d'habitude jako My way. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Francouzské vztahové drama, kde se člověk ztrácí v časové orientaci a působí jako změť šotů z youtubu, od romantiky, dramatu, příroda a zvířátka. Docela obsazené známými tvářemi, ale mne to nebavilo. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama