Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ten samý den, co po svém strýci zdědila peníze, Lily ztratí přítele, který rád provozuje akrobatické milostné hrátky. Zakoukal se totiž do její oslnivé spolužačky. Lily však nehodí flintu do žita a s pomocí dvou dobrých kamarádek rozjede akci, v níž jde o jediné: získat Tota zpátky. A to znamená úplně změnit vizáž, vydržet drastickou dietu (neobyčejně zdravou, samozřejmě), zhubnout a vyhrát válku nervů, která vyřadí z boje dívčinu rivalku. Ale na konci této nelítostné bitvy čeká velké překvapení (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální se mi zdá nápad natočit komedii o dietách, která je ve své podstatě také velmi dietní, což zřejmě buď svědčí o zálibě Florence Quentin v symbolice nebo o její snaze vyvolat v divákovi empatii a pocit účasti velmi netradiční cestou této doslova "hyperdietní komedie !! Čímž však výčet veškerých za zmínku stojících kladů Hladové končí, protože u tohoto snímku se člověk neválí smíchy po podlaze, ani se sem tam nezasměje, a tak se mu spíše jen ve tváři střídá lehký úsměv s mimikou údivu a zhnusení..;) Není to úplně špatné, ačkoliv hlavní hrdinka vypadá, jako by do role Bridget Jones obsadili Halinu Pawlovskou po menší liposukci, a všechny její přítelkyně mají IQ vařené zeleniny, pár podařených scének se tu přeci jen najde.. Mimochodem při pohledu na toho dietologa si říkám, že člověka vždy potěší setkání s odborníkem, co na první pohled vzbuzuje důvěru !! ;) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Aby bylo rozumněno; ne, že by zpracování bylo natolik slabé. Ale je to přesně ten film, který se nebojím nazvat zbytečným. Vždy se najde někdo, kdo drapne po léty prověřeném scénáři s přesvědčením, že nemůže dopadnout špatně. No jo, jenže ono převyprávět notoricky známou pohádku je leckdy těžší než si vymyslet svou vlastní. Což je případ i této hladové. Jedná se o lacinou (či levnou, jak chcete) slátaninu všech klišé romantického žánru, která s komedií nemá společného takřka nic. Jó, kdyby to bylo amatérské video... ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Laciná francouzská komedie o ženách, které vypustily ze svého života pohyb, ale snaží se redukovat svou tělesnou váhu pochybnými dietami. Co jim však zůstalo společné, je pokrytectví nejen vůči mužům, ale i vůči sokyni v lásce, proti níž neváhají použít prostředky hraničící s porušením zákona... Komedie téměř bez vtipu a pohled na ženy víceméně bez nadhledu... ()

5150 

všechny recenze uživatele

1* dávám pouze a jen za koukatelnost, pač jako komedie to moc nefunguje.. díky alespoň za Michéle Laroque a jednu, pardon dvě okurky..)) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama