• Radek99

Laciná francouzská komedie o ženách, které vypustily ze svého života pohyb, ale snaží se redukovat svou tělesnou váhu pochybnými dietami. Co jim však zůstalo společné, je pokrytectví nejen vůči mužům, ale i vůči sokyni v lásce, proti níž neváhají použít prostředky hraničící s porušením zákona... Komedie téměř bez vtipu a pohled na ženy víceméně bez nadhledu...(10.10.2007)

• Turiec

Oddychová podpriemerná komédia o láskach a diétach (chudnutí). Z celého filmu je najzaujímavejšia hudba. Tú však už asi poznáte z OST Underground.(3.8.2004)

• Pepinec

Aby bylo rozumněno; ne, že by zpracování bylo natolik slabé. Ale je to přesně ten film, který se nebojím nazvat zbytečným. Vždy se najde někdo, kdo drapne po léty prověřeném scénáři s přesvědčením, že nemůže dopadnout špatně. No jo, jenže ono převyprávět notoricky známou pohádku je leckdy těžší než si vymyslet svou vlastní. Což je případ i této hladové. Jedná se o lacinou (či levnou, jak chcete) slátaninu všech klišé romantického žánru, která s komedií nemá společného takřka nic. Jó, kdyby to bylo amatérské video...(5.4.2011)

• Suzana

Film u mě funguje skvěle jako odstrašující příklad. V žádném případě nechci skončit jako ženská, která nedokáže nic brát s nadhledem, a která celé dny jenom žere jakési zelí!!! A kamarádky ji v tom ještě podporují, ba dokonce ji navádějí k dalším neskutečným hloupostem.(4.1.2008)

• Terva

Buď jsem ten humor nechápal, neviděl a neslyšel nebo je to divná francouská komedie.(26.3.2012)

• 5150

1* dávám pouze a jen za koukatelnost, pač jako komedie to moc nefunguje.. díky alespoň za Michéle Laroque a jednu, pardon dvě okurky..))(1.12.2007)

Celkom svieža francúzska komédia o problémoch žien, ktorá nie je až tak vzdialená od reality.(18.11.2003)

Koukatelný dietní průměr.(10.10.2007)

Příjemná francouzská komedie, sympatické obsazení a téma? Samozřejmě ze života mnoha dívek a žen. Je pravda, že se člověk neválí smíchy po podlaze od začátku do konce, ale svůj půvab tento snímek přeci jen má.(15.8.2011)