Reklama

Reklama

Bílý dům skrze objektiv

(TV film)
  • Česko Prezidentovi v patách aneb Fotografové Bílého domu (více)
USA, 2010, 53 min

Hrají:

Barack Obama

Obsahy(1)

Bezprecedentní přístup v profesionálním životě prezidenta, očima jeho oficiálního fotografa Pete Souza. Zhlédněte prezidentský život zpoza kamery v tomto intimním a exkluzivním filmu. Jako inspiraci pro milióny po celém světě, prezident Obama je již moderní-denní ikonou. Seznamte se s mužem, který tuto nevšední podívanou nabízí ve snímku o životě prezidenta, jak jste ho nikdy neviděli. Pete Souza dostal za úkol vytvořit oficiální fotografický archiv doby, kdy byl Obama v úřadu. Měl nebývalý přístup k prezidentovi, když šlo o jeho práci v Bílém domě i mimo něj. Z oficiálních státních zakázek až po veselé rodinné chvíle, tento program obsahuje řadu osvědčených záběrů Souza, stejně jako zachycení jedinečného vztahu, který sdílí s prezidentem - vztah, který mu umožňuje fotografovat Obamui bez přítomnosti stráže. Ať již cestuje na Air Force One nebo je venku s rodinným psem Bo, Souza ho nikdy neopustí, takže je to skutečně komplexní portrét nejvlivnějšího muže na planetě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Jedinečné už len z toho dôvodu, že bežný smrteľník sa asi nikdy nedostane tak "blízko" k prezidentovi USA. Navyše ma veľmi bavilo sledovať samotného Obamu v práci aj v súkromí a hádať, či náhodou nebude mať v ďalšom zábere namiesto obleku a kravaty tričko a džínsy. Ale hádajte, nie nebude:) ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Někdy se mě zdálo že je to hraný, aby ukázali Baracka Obamu jako úžasného prezidenta, který nemůže být snad ani lepší...Aby zastínili to že co řekl tak neudělal. Ale ty fotografie byly opravdu nádherné a tak... HODNOCENÍ: 55% (3*) ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama