Sindibád sedmi moří

Sinbad of the Seven Seas

Dobrodružný

Itálie / USA, 1989, 93 min

• Brouk

Hnus... Anabolický steroidový Sindibád co plete provázky z hadů a k tomu rekvizity jak z nepovedeného sci-fi... vrchol nevkusu..(25.12.2005)

• 3DD!3

Další film z dětství. Jsem z té nostalgie úplně naměko. Tentokrát v italské verzi Sindibáda brázdí moře svalnáč Ferrigno. Hlavně tu máme krásnou princeznu Fantagiro Alessandru Martines.(20.9.2009)

• Niktorius

Takovou sračku dovedou vyplodit jen obzvlášť rozbouřené filmařské vnitřnosti. Sindibád je tady ten nejtupější (byť svalnatý) panák, co jsem v životě kdy viděl. Gorila by to zahrála lépe. A ve chvíli, kdy Sindibád leze po provaze upleteném z hadů jsem shal po revolveru.(19.8.2007)

• matestlust

Nene,takhle trapnej pokus o další sindibádovku už nezbaštim....(5.5.2008)

• misstake

Ani Sindibád bez vousů, ani všechno ostatní v tomto filmu bohužel není ani k smíchu, takže utřou i obdivovatelé nejbéčkovějších (nejcéčkovějších) filmových klenotů.(25.12.2005)

• Compadre

Nedá se nic dělat, je to hrozná nuda...a nápad s provazem spleteným z hadů to taky nezachrání. Nejhorší ze Sindibádů!(22.9.2007)

• Pecival

Naolejovaný opičák Lou Ferringo s hereckým projevem z říše pekel, zachraňující svět od všeho zla za pomocí trpaslíka a vikinga v "lodi" o velikosti větších necek. Námět slibuje nefalšovanou guilty pleasure zábavu (a ze začátku se to filmu i docela daří), postupem času bohužel vysloveně dementní pasáže ubudou a zůstane jenom nuda.(13.3.2010)

Otrasné lacné béčko...na skvelej úrovni zábavy. Len to musí človeku sadnúť. Ináč smola.(4.8.2010)

Všetkým, čo hodnotili film ako odpad: "Áno, aj ja ho hodnotím vnútorne ako odpad, takže nie som úplný blbec"... :-) Ale nakoľko žijem od malička s kulturistikou (otec prevádzkuje svoju vlastnú posilovňu ako živnostník, je aj profesionálny tréner, ja som taktiež tréner aj keď nie licencovaný), filmov s Lou Ferignom bolo fakt málo a tento jedinečný, vo svojej dobe z radu vždy mohutnosťou a veľkousťou vyčnievajúci ale predsa nedocenený kulturista a pôvodný Hulk v jednej osobe nikdy nedosiahol zaslúženej slávy, tak aspoň ja mu prilepším. K môjmu hodnoteniu prispel aj fakt, že som si hneď po ňom pozrel aj Pumping Iron (verní železu poznajú). Kto chce, nech hodí kameň, ja to ustojím... :-D(9.1.2009)

Ohhhh, jak vyjímečný seriál. Ne, nedělám si srandu. Pamatuji si na pocity, když jsem prožíval tento film. Sex hlas hlavního protagonisty a poprvé jsem viděl, jak asi vypadalo první kolo. To co dokázali ukázat v tomto filmu, lásku a romantiku, to už jsem nikdy více neviděl. Dávám jednoznačně za 4.(11.8.2008)

• Hydr0gen

Tak tohle byla SÍLA! Gumové masky, toporní herci, trapná kamera, naprosto nezvládnuté boje ani dialogy- jak mohli těmhle diletantum prodat licenci na Sindibáda?(25.12.2005)

• Skeevee

jak se rozepsat o tom, ze to bylo proste strasny?? Tech 7%, kterejch tu momentalne je hovori uplne za vse...(27.7.2006)

• Jay---

Dávám jeden bod a to jen z důvodu úcty k Lou Ferrignovi,který patří k mým oblíbeným kulturistům historie.Jinak snímek opravdu za mnoho nestojí.(29.11.2006)

• KKOALA

Pouze z nostalgie dávám 2 hvězdy, ale jinak to stojí za prd.(24.12.2010)

• dbt

Ale bavil jsem se výborně. Doporučuji ve více lidech a podnapilém stavu jako skvělou kulisu.(26.12.2005)