Vishnar
Podle názvu jsem očekával nějakou pořádnou zombie řezničinu, ale trochu klame. Sice se na farmu zombie podíváme, ale až tak ke konci a ne na dlouho. Jedna dokumentaristka se snaží natočit pořad o chlápkovi, který okrádá lidi pomocí falešných nadpřirozených schopností. Když se u něj ale ukáže mladá žena s tím, že omylem zabila svého muže a on se znovu a znovu vrací, nedokáže s tím nic dělat. Nejdřív něčemu takovému ani nevěří, ale když se zombie objeví u něj v kanceláři, rozhodne se ženě pomoci. S reportérkou zjistí, že za vším stojí jedna kněžka woodoo, která si vyrábí mrtvoly (levná pracovní síla). Naštěstí se jedná o komedii kříženou s horrorem, kde komedie převažuje. Není to nic závratného, ale nenudí, hlavní kladné i záporné postavy jsou celkem sympatické, takže zlatý lehký nadprůměr.(15.1.2012)
mosnak
odpad!Už ten název mě uráží. Kdo nebo co mělo být označeno v tomto megasnímku za zombies? Ten napudrovanej kudrnatej chlápek nebo ten ťamanec v bílem (vypadal jako by zrovna vylezl z postele). Jedním slovem STRAŠNÉ!!! 0%(21.5.2011)