Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Po první sérii zatím neskutečně roztomilý nářez, který ale vykazuje nádhernou animaci, po většinou skvěle gradované příběhy s chytlavými (a dobrými) písničkami a muzikálovými výstupy (Winter Wrap Up je brilantní), chytře podaná poselství o přátelství, která ovšem v podobné míře neuškodí a v neposlední řadě také plno sekundárních fórků, které původně zamýšlená cílová skupina skutečně nemá šanci ocenit... Poníci jsou neuvěřitelně NERDská lebeda :)) A nestydím se, že na ně koukám, protože není za co se stydět. ()

Gediman 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale naprosto nikdy bych nevěřil, že mě tohle potká. V tomhle věku. Seriál pro malé holky, který je ale tak geniálně roztomilý a roztomile geniální, že musí dostat každého, nehledě na věk či pohlaví. Taky že komunita Bronies (fanoušci seriálu, kteří nejsou původní cílovou skupinou) roste každým dnem a vypouští hromady a hromady fanartů, fanfikcí a meme. TAKLE, dámy a pánové, vypadá pravý internetový fenomén. PS: úvodní dvojdíl druhé řady je perfektní: ze Star Treku převzatá bytost Q (schopnostmi, povahou i dabérem) a ze Star Wars převzatá závěrečná scéna. Tohle je super. Jo a... Rarity je nejlepší poník. Tečka. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se svým autorům poněkud vymknul kontrole a zaujal úplně jinou cílovou skupinu, než pro které je tento seriál stvořen. Až z toho jde trochu hrůza, když vidím skoro dospělé lidi, jak si do svých avatarů dávají tyto poníky. Proč tomu tak je? To jsem se snažil zjistit, ale pochopit se to opravdu nedá. :-) Děj jednotlivých epizod je opravdu tvořený pro malé diváky. Jde tady vlastně o to, že přátelství je to nejlepší pod sluncem a že všechno dopadne dobře, když budete držet při sobě. Popravdě se na to koukat dá, dá se tu i lecčemu zasmát, asi je v tom skryté sdělení, které vás nutí se na to dívat a milovat to. :D ()

rionka 

všechny recenze uživatele

Pozor, nejedná se o první seriál z let osmdesátých, tohle je skvělá a svěží povedenost stará jen pár let. Inspirativní a bez stereotypů. Už jsem v tom až po nozdry, přiznávám se! Bez znuděné čtyřleté holčičky by mě asi nikdy nenapadlo se na to podívat a přišla bych o mnoho... barev duhy, vtipů, plastových postaviček poskládaných na poličce atd. Nemusíte se do poníků hned vrhat po hlavě, nic studovat, nic sbírat. Stačí dokoukat první sérii po pátý díl. Pak už najednou nebudete moci přestat. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud se divíte, proč jsem dal tomu tolik, kolik jsem dal, dočtěte tento komentář do konce. Byla středa večer, a já byl jako obvkyle na ČSFD. Nějakou náhodou jsem narazil na tento seriál a když jsem viděl, kolik to má procent, tak jsem se tomu neskutečně divil. Začal jsem si číst komentáře a dost jsem se divil tomu, že někdo tento seriál sleduje i ve svých 27 letech. A protože se rád někdy kouknu na film nebo seriál, o kterém dopředu vím, že je to sračka, a pak ho s chutí zkritizuju, rozhodl jsem se, že se na to podívám, abych viděl, co s tím všichni mají. Stáhl jsem si dvě epizody. Když jsem si pouštěl první, do očí mě udeřila ta animace, která asi víte jaká je. A musím přiznat, samotná epizoda nebyla zas tak špatná. I když jsem ji měl v českém dabingu, který se zrovna moc nepovedl (ale znám i filmy, kde to dopadlo hůř). Po dokoukání jsem si dal přestávku a přemýšlel nad tím, proč to dělám. V tu dobu byl můj názor 2*. Pak jsem se ale kouknul na druhou epizodu. A přišel zvrat. Animace mi nevadila, už jsem si na ni zvykl. Už jsem tak nějak věděl, jak se jmenují hlavní hrdinky a věděl jsem do čeho jdu. Ale... ta epizoda, na kterou jsem koukal, byla zajímavá, vtipná a neskutečně optimistická. Popravdě, se mi ten díl líbil. Vzhledem k tomu, že jsem byl tak nějak mezi, stáhl jsem si ještě dvě epizody. A opět: docela pobavili, zápletka vůbec nebyla špatná. Teď to zhrnu celkově: Na animaci si člověk musí zvyknout, pak už je to v pohodě. Je to docela vtipné, zápletky taky nejsou špatné. Ačkoli se jedná o seriál pro pětileté holky, dokázal pobavit i mě, i tu většinu, co to hodnotila a komentovala. Ponící jsou strašně roztomilí, nejlepší je Rainbow Dash. Dávám čisté 4*, tohle bylo fakt překvapení i pro mě. EDIT: Ano, mezi mých 10 nejoblíbenějších seriálu to fakt patří. Málokterý seriál mě takhle dostane. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Původní jméno Derpy Hooves znělo Ditzy Do. (Campbell)
  • Seriál obsahuje mnoho popkulturních odkazů. V jedné epizodě je například možné v herně bowlingu vidět poníky, kteří se podobají postavám z filmu Big Lebowski (1998). (Campbell)
  • Princezna Cadance je nevlastní neteří pricezny Celestie. Pinkie Pie má tři sestry - Maud Pie (starší sestra), Marble Pie (mladší sestra), Limestone Pie (mladší sestra). (LindaKola)

Reklama

Reklama