Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní seriál původně určený pro cca osmileté holčičky, ale nakonec zbožňovaný hlavně mužskými diváky 15-45 let. Bez nadsázky internetový fenomén a po pár sériích to dokážu pochopit, jsou roztomilí, jeblí a i přesto, že v nich stále je nějaký ten dětský přístup (ponaučení na konci a podobně), rozhodně má co nabídnout i průměrnému divákovi (je třeba rozeznat diváky a TV diváky). Seriál je narvaný popkulturními odkazy a vtipy, (které malé holčičky opravdu nepochopí) a s rozdílnými charaktery poníků si každý najde co ho baví (snad jen si neumím představit koho bavily díly s těmi mladými poníky co hledají své cutie marks, ty jsem přeskakoval a hvězdičku dolů). Škoda taky neskutečně zmršeného českého dabingu, který z kůl seriálu dělá opravdu neskutečnou sračku (nehledě na naprosto tragický výběr hlasů a zabití většiny intonačních vtipů a přízvuků) a věřím, že mnoho lidí, kteří to podle internetu chtěli zkusit, i odrazuje. Jestli se chcete přidat do fanklubu a zkusit to, rozhodně nezapínejte televizi, ale místo toho si najeďte na youtube, kde jsou epizody v původním dabingu a k tomu solidní titulky. Určitě doporučuju pro tatínky malých dětí, kteří se chcou při koukání s potomkem na pohádky bavit taky. ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je SUPER! Má úplne všetko čo na animákoch hladám! Má skvelú animáciu, postavy sú mi sympatické, hlavne tie hlavné a každá epizoda ma niečim dostala ( Hlavne Twilight's Kingdom. Godammit Hasbro :D ). Seriál je vtipný, dojímavý, zaujímavý a, prekvapivo, má pár akčných scén. A morálky sú dojímavé a, občas, "dospelé". Odporúčam! ()

Reklama

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Někdo si může pomyslet že tenhle seriál je pro mimina, ale doopravdy to tak není. Děj příběhu a co řeší poníci mimina nepochopí, ale pochopí to až starší. 1. i 2. série je dokonalá, 3. je slabší má méně dílů a občas ty příběhy mi moc neseděli, ale zase všechny série mají chytlavé písničky. Je hrozná škoda že tak kvalitní seriál má tak příšerný český dabing, co vytvořil Minimax, poníci mají hlasy jako nějaký babky, který odchytily někde na ulici co si potřebovaly přivydělat... Proto je nejlepší se na to koukat v originále s CZ titulkama. Zábavný a roztomilý seriál :3 ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Že jsem nenormální jedinec s pedofilními sklony? No a co?! MLP je prostě tak roztomilé, úžasné a zamilování hodné dílo, že to prostě jinak nejde! Skvělá animace, propracované příběhy a hlavně úžasné hlavní postavy dělají z toho díla něco nadstandartního. A že je seriál určený výhradně pro dětské publikum? Velice pochybuji. Pochybuji o tom že osmileté děcko by někdy mohlo pochopit poselství, které tento animák předává světu. Zkrátka a dobře, zamiloval jsem se do malých, sladkých, kreslených poníků, a sakra, nestydím se za to! ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Všetci členovia rodiny Applejack sú pomenovaní po jablkách, ako napríklad Granny Smith, Big Macintosh či Braeburn. (Carol Pifková)
  • Oficiální fanoušci seriálu se skládali nejprve z mužů - z toho vznikl jejich název BRONY=BROther poNY=bratr poník. (LindaKola)
  • Seriál obsahuje mnoho popkulturních odkazů. V jedné epizodě je například možné v herně bowlingu vidět poníky, kteří se podobají postavám z filmu Big Lebowski (1998). (Campbell)

Reklama

Reklama