Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

A ja tomu aj tak dám 5! Aj keď je to pre malé ružové slečinky, nikde nie je napísané, že je to nevhodné pre plnoletých, i keď niekto to môže brať ako ujmu na zdraví keď si to pozrie, ako napríklad priateľ, ktorý vyzeral, že za chvíľu bude mať dávivý reflex. A stavím sa, že kopa ľudí to videla, len sa nepriznajú, že pozerali My little pony. A Rainbow Dash je najsamlepšia. ()

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Někdo si může pomyslet že tenhle seriál je pro mimina, ale doopravdy to tak není. Děj příběhu a co řeší poníci mimina nepochopí, ale pochopí to až starší. 1. i 2. série je dokonalá, 3. je slabší má méně dílů a občas ty příběhy mi moc neseděli, ale zase všechny série mají chytlavé písničky. Je hrozná škoda že tak kvalitní seriál má tak příšerný český dabing, co vytvořil Minimax, poníci mají hlasy jako nějaký babky, který odchytily někde na ulici co si potřebovaly přivydělat... Proto je nejlepší se na to koukat v originále s CZ titulkama. Zábavný a roztomilý seriál :3 ()

Reklama

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je SUPER! Má úplne všetko čo na animákoch hladám! Má skvelú animáciu, postavy sú mi sympatické, hlavne tie hlavné a každá epizoda ma niečim dostala ( Hlavne Twilight's Kingdom. Godammit Hasbro :D ). Seriál je vtipný, dojímavý, zaujímavý a, prekvapivo, má pár akčných scén. A morálky sú dojímavé a, občas, "dospelé". Odporúčam! ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii a myslím si, že dostála své pověsti, když se o seriálu tvrdilo, že jde o mužnou podívanou :D Animace je vynikající, show zábavná a vtipná, postavy dokonalé a vzhledem k primárnímu zaměření na dětskou divačku se dá odpustit i sem tam bolestivé moralizování a předvídatelné pointy. Kolikrát jsou navíc epizody prosyceny popkulturními odkazy. Teď se navíc nemůžu dočkat série druhé, byť jen kvůli velkému Q ze Star Treku. Pět hvězdiček - jak jinak hodnotit nenápadný seriál pro holky, ze kterého se okamžitě stal internetový kult. Brony 4 life! ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Kedysi som bol jeden z tých, ktorí kúzlu MLP prepadli (hoci dodnes úplne nerozumiem tomu, ako). Príjemná animácia, kopa odkazov na súčasnú popkultúru a taká tá všeobecná roztomilosť. Až po opustení komunity som si uvedomil, aká je divná, často združujúca ľudí, ktorí by "tam vonku" nemali šancu uspieť alebo boli považovaní za čudákov a MLP fandom je pre nich bezpečným miestom, kde ich podivnosť nebude nikomu vadiť. Nebol som jediný, kto k takémuto názoru dospel. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Rainbow Dash je jediná hlavná postava, ktorá má značku na stehne známu ako "cutie mark", pozostávajúcu iba z jedného symbolu. Rarity, Applejack, Fluttershy a Pinkie Pie majú tieto značky v klastri troch a Twilight Sparkle má obrovskú iskru obklopenú piatimi menšími iskrami. (Carol Pifková)
  • Canterlot měl být původně podobně jako Gondor pro malé dívky. (jimmecek)

Reklama

Reklama