Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Kedysi som bol jeden z tých, ktorí kúzlu MLP prepadli (hoci dodnes úplne nerozumiem tomu, ako). Príjemná animácia, kopa odkazov na súčasnú popkultúru a taká tá všeobecná roztomilosť. Až po opustení komunity som si uvedomil, aká je divná, často združujúca ľudí, ktorí by "tam vonku" nemali šancu uspieť alebo boli považovaní za čudákov a MLP fandom je pre nich bezpečným miestom, kde ich podivnosť nebude nikomu vadiť. Nebol som jediný, kto k takémuto názoru dospel. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Toto je ...úžasný seriál!!! Hoci som bláznivá milovníčka animákov, MLP som vždy ignorovala, ale tejto verzii sa proste nedá odolať :D Nenašla som na tom nič, čo by mi čo len trošičku prekážalo. Pointa a epizódy sú perfektne vymyslené a moralizované nádherným, z môjho pohľadu až výnimočným spôsobom (nakoľko som veľký zástanca morálnych animákov, tu som z toho neopísateľne dojatá), postavy neuveriteľne roztomilé a všetky aj povahovo strašne sympatické a humor proste skvelý -miestami až príliš strelený, čo je na tomto seriáli skutočne neuveriteľné. Nemôžem inak, než odporučiť ;) (Moja naj hlavná postava je Twilight Sparkle a najkrajší poník jednoznačne Rarity) :) ()

Reklama

rionka 

všechny recenze uživatele

Pozor, nejedná se o první seriál z let osmdesátých, tohle je skvělá a svěží povedenost stará jen pár let. Inspirativní a bez stereotypů. Už jsem v tom až po nozdry, přiznávám se! Bez znuděné čtyřleté holčičky by mě asi nikdy nenapadlo se na to podívat a přišla bych o mnoho... barev duhy, vtipů, plastových postaviček poskládaných na poličce atd. Nemusíte se do poníků hned vrhat po hlavě, nic studovat, nic sbírat. Stačí dokoukat první sérii po pátý díl. Pak už najednou nebudete moci přestat. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii a myslím si, že dostála své pověsti, když se o seriálu tvrdilo, že jde o mužnou podívanou :D Animace je vynikající, show zábavná a vtipná, postavy dokonalé a vzhledem k primárnímu zaměření na dětskou divačku se dá odpustit i sem tam bolestivé moralizování a předvídatelné pointy. Kolikrát jsou navíc epizody prosyceny popkulturními odkazy. Teď se navíc nemůžu dočkat série druhé, byť jen kvůli velkému Q ze Star Treku. Pět hvězdiček - jak jinak hodnotit nenápadný seriál pro holky, ze kterého se okamžitě stal internetový kult. Brony 4 life! ()

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Někdo si může pomyslet že tenhle seriál je pro mimina, ale doopravdy to tak není. Děj příběhu a co řeší poníci mimina nepochopí, ale pochopí to až starší. 1. i 2. série je dokonalá, 3. je slabší má méně dílů a občas ty příběhy mi moc neseděli, ale zase všechny série mají chytlavé písničky. Je hrozná škoda že tak kvalitní seriál má tak příšerný český dabing, co vytvořil Minimax, poníci mají hlasy jako nějaký babky, který odchytily někde na ulici co si potřebovaly přivydělat... Proto je nejlepší se na to koukat v originále s CZ titulkama. Zábavný a roztomilý seriál :3 ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Rodiče Applejack nebyli plánovaní a v seriálu zatím nebylo přímo řečeno, ale jen naznačeno, že zesnuli. Odkazem na ně je nejpíš fotka dvou poníků u dveří Applovic domu (zevnitř) a dvě padající hvězdy na začátku a na konci 8. dílu 3. série "Rodinné setkání". Na fotkách z předchozích sešlostí ale nejsou. (LindaKola)
  • V první sérii má Nightmare Moon rovné zuby. V dalších sériích je má ostré. (Raichu.Cz)
  • Spike je dračí mládě, ale ve 23. epizodě 1. série "Ponyvillske drby" a v 10. epizodě 2. série "Tajemství mé nemírnosti" je vidět jako dospělý a podobá se spíše dinosaurovi. (LindaKola)

Reklama

Reklama