Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Asi je nějaká chyba v Matrixu. Otázka zní KDE. Anebo jsem snad viděl nějaký jiný seriál o Pony expresu? :-P ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Nemít čtyřletou dceru, tak by se prostě nemohlo stát, abych tohle hodnotil. Ale musím přiznat, že jde o vcelku vtipný seriál, kde je v každém díle dětem nenápadně podsunuto nějaké to poučení a rodičům nějaká ta úlitba třeba v podobě popkulturních odkazů. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Po první sérii zatím neskutečně roztomilý nářez, který ale vykazuje nádhernou animaci, po většinou skvěle gradované příběhy s chytlavými (a dobrými) písničkami a muzikálovými výstupy (Winter Wrap Up je brilantní), chytře podaná poselství o přátelství, která ovšem v podobné míře neuškodí a v neposlední řadě také plno sekundárních fórků, které původně zamýšlená cílová skupina skutečně nemá šanci ocenit... Poníci jsou neuvěřitelně NERDská lebeda :)) A nestydím se, že na ně koukám, protože není za co se stydět. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tak se mě kolega v práci ptal, co budu dělat o víkendu a já mu říkal, že se budu koukat na My little pony, že mi to bylo doporučeno jedním zdejším uživatelem jehož tipy jsou většinou velmi užitečné. Kolega se na mě podíval a s úsměvem prohlásil : "Jo, poníci jsou děsně roztomilý a hlavně proti většině těch dětských pořadů, co jsem měl tu smůlu vidět ráno před odchodem do práce na Animáčku, tohle je alespoň o něčem". Kolegovi je 25 let, nemá děti a evidentně kouká na poníky... No a tak jsem se i já pustil do sledování příběhů z Equestrie a seznámil se s Twilight a ostatními hrdiny tohoto seriálu a z nějakého důvodu, který se jen těžko popisuje jsem i já ihned pochopil, že tenhle seriál je opravdu kouzelný. Vizuální stránka je prostě nádherná a poníci jsou neskutečně roztomilí, takže se na tohle dílko kouká úplně samo. Hudba je příjemná a melodická a písničky jsou hodně chytlavé, zatím jsem se minimálně dvakrát přistihl, jak si klepu nohou do rytmu. Příběhy jsou většinou vcelku jednoduché, ale stejně se vám docela často stane, že vás to přinutí se nad některými věcmi zamyslet. Charaktery jsou naprosto úžasné, pro mě osobně nejvíc vyniká Rainbow Dash, Fluttershy, Twilight a úplně nejradši mám Pinkie Pie, nevím co ten poník bere, ale rozhodně to chci taky! Humor je skvělý, občas sice docela dětský, ale stejně mám povětšinou na obličeji úsměv od ucha k uchu a doslova se těším, co za blbosti zase Pinkie Pie předvede... A tak i když rozhodně nejsem cílová skupina, tak jsem dosáhl zjištění, že i já mám asi někde v sobě pětileté děcko a tak i když mi letos už je 30 let, tak i já koukám na poníky a nijak se za to nestydím... Asi jsem divný a měl bych se nechat vyšetřit, ale není být normální vlastně děsná nuda? Zatím plný počet 10/10. EDIT 7.9.2019 Konáno a dokonáno, právě jsem dokoukal úplně poslední díl a na jednu stranu je mi trošku úzko, protože zase skončil jeden seriál, na který jsem se pokaždé těšil, ale na druhou stranu je mi i docela dobře. Viděl jsem mnohé, něco se možná i naučil a hlavně jsem se nějaké ty 3 roky, co jsem poníky sledoval, vlastně dobře bavil. Navíc finále bylo náležitě epické a epilog i dostatečně uspokojující a tak jsem rád, že jsem tomuhle pořadu, primárně určenému pro dospívající dívky, dal šanci. Bronie ze mě asi definitivně nebude, protože i když to byla skvělá jízda, pořád nemám nějak pocit, že by to bylo to nejlepší, co jsem na poli seriálové tvorby zažil a ani hromada lekcí o přátelství ze mě můj cynismus nakonec nevyhnala, ale bylo to skvělé, bylo to kouzelné a jsem rád, že jsem to mohl sledovat - takže co víc si přát... I na konci 10/10 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se svým autorům poněkud vymknul kontrole a zaujal úplně jinou cílovou skupinu, než pro které je tento seriál stvořen. Až z toho jde trochu hrůza, když vidím skoro dospělé lidi, jak si do svých avatarů dávají tyto poníky. Proč tomu tak je? To jsem se snažil zjistit, ale pochopit se to opravdu nedá. :-) Děj jednotlivých epizod je opravdu tvořený pro malé diváky. Jde tady vlastně o to, že přátelství je to nejlepší pod sluncem a že všechno dopadne dobře, když budete držet při sobě. Popravdě se na to koukat dá, dá se tu i lecčemu zasmát, asi je v tom skryté sdělení, které vás nutí se na to dívat a milovat to. :D ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu hrať na sprofanovaného davového hejtera ani vyznávača recesie, alebo prosto len idiota, ktorý si myslí, že je na pózerskom uťahovaní si z tohoto zvláštneho fenoménu niečo extrémne vtipné a zaujímavé. Podľa môjho názoru v podstate celkom obstojný, miestami prekvapivý milý počin, ktorý si akýmsi podivným spôsobom získal pozornosť širokej verejnosti a rozdelil divákov na dva tábory. Ja preto zaujmem neutrálny postoj a len poviem, že je to pri všetkej tej detinskosti vlastne príjemné, pekne animované a pre deti určite zaujímavé a vhodné. Problém je v tom, že to je všetko, Poníci nijako nevybočujú zo záplavy podobných seriálov, len sú natoľko roztomilí, že sa na nich nalepil dav kydačov hnoja z rád vyznavačov nonstop hejterstva Justina Biebera. Inak nič, čo by natoľko stálo za zmienku. 70% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne. Asi nikomu dobrovolně nepřiznáte, že sledujete kreslené příběhy partičky poníků, kteří jsou tak strašně roztomilí a cukrkandloví, až z toho oči přecházejí, ale tohle... je... něco... tak... strašně... MAGIC! Na své si přijdou především příznivci starých Cartoon Network seriálů jako Powerpuff Girls nebo Dexter's Laboratory... ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Čistá, nekoncentrovaná roztomilost, která mě donutila přemýšlet nad sebou ve velmi nečekané rovině. Jak moc totiž musím být úchylný, když se dokážu zamilovat do animovaného poníka? ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

A ja tomu aj tak dám 5! Aj keď je to pre malé ružové slečinky, nikde nie je napísané, že je to nevhodné pre plnoletých, i keď niekto to môže brať ako ujmu na zdraví keď si to pozrie, ako napríklad priateľ, ktorý vyzeral, že za chvíľu bude mať dávivý reflex. A stavím sa, že kopa ľudí to videla, len sa nepriznajú, že pozerali My little pony. A Rainbow Dash je najsamlepšia. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si sehnal s tím že zkouknu jeden díl a konec, protože původní seriál z 80 let nesnáším, a tak jsem čekal něco podobného i tady. ALE. Za prvé roztomilost poníků a nádherná animace, už jen to Vás donutí zkouknout všechny díly, a ty příběhy jsou fajn. Navíc pár odkazů na filmy jsou úžasné, navíc žádná postava nebyla slabá ani špatná. Prostě paráda. I když si připadám trochu divně. NEJLEPŠÍ SERIÁL EVER!!!! ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Když mě filmy nebaví a že momentálně vůbec nebaví, tak ... Přijdou vhod poníci! Po prvních pár dílech je to na pět zařivých, růžových hvězdiček. Geniální roztomilost. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Smrteľne vážne... Keď som na výške brigádoval, bolo to v Mlynskej doline v kopírke, Mal som tam medzi rôznymi študentmi aj veľmi čudných zákazníkov... Najčudnejší bol malý, tučný, dlhovlasý nerd s hnisajúcimi nechtami na nohách ktorý mal tak tenký hlas ako dievča a nosil My Little Pony tričká. Ja taký bitkár a ožran som sa ho na prekvapenie doslova bál, toľko úchylností som ešte v nikom nevidel. Šéf tej kopírky Martin alias Mrko mi hovoril, že tento týpek chodí na také fantasy komiksové festivaly a videl ho v My Little Pony kostímčekoch aj s jeho kamošmi, vraj to je nejaká úchylka či čo. Neviem či to je pravda alebo nie ale odvtedy keď vidím tento seriál v tv okamžite prepínam, či som sám alebo s deťmi. Ten pozlátený svet plní lásky poníkov je blud na ktorom si pohonkávajú nerdi , bože čo je toto za svet :o ()

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem přepla program a ejhle co na mě vykouklo. Neskutečně roztomilý poníci se sladkýma, velkýma očima. Tohle ovšem překvapivě není všechno co je na tomto seriálu tak magické. Poníci jsou vtipní, celé to má hlavu a patu. Jistě roztomilosti je tu spoustu, ale není to ta věc na které by tvůrci stavěli. Ten seriál má vše, co bych od něho rozhodně nečekala. Na tohle se dá prostě koukat, i když už nejste malé dítě. ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Ku*va, já miluju ty zm*daný poníky do p*če! Nejlepší je ten ku*dihlav Spike, je to ten největší badass v celý z*ebaný Eklipsii! Fuck yeah! Růžová k*rvo! ()

Reklama

Reklama