Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Pokud jezdím již 9 let na každoroční Festival Fantazie do Chotěboře, kde se pořádají setkání českých a slovenských Bronies, tak to prostě nejde přehlédnout. K poníkům jsem se dostala hlavně přes Bronies z Chotěboře, kteří se tam vyskytují již několik let. Je to prostě úchylka, posedlost a hlavně neskutečná sranda ze všech dílů "Poníků" a taky fanouškovských záznamů a videí, které hojně vytvářejí. Jako pro mnohé je pro mě nejlepším poníkem Pinkie Pie, která je prostě nejúžasnější ze všech - a o tom se na FF diskutuje min. hodinu na samostatné přednášce o Pinkie Pie :D :D Můj malý Pony je sice neskutečně infantilní, roztomilý, cukrkandlový seriál, ale není zase tak pro malé děti. Samo o sobě to svědčí tím, že průměrný věk "Bronies" je tak 25-30 let :D :D Je to prostě zábava, které není nikdy dost :D ()

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Někdo si může pomyslet že tenhle seriál je pro mimina, ale doopravdy to tak není. Děj příběhu a co řeší poníci mimina nepochopí, ale pochopí to až starší. 1. i 2. série je dokonalá, 3. je slabší má méně dílů a občas ty příběhy mi moc neseděli, ale zase všechny série mají chytlavé písničky. Je hrozná škoda že tak kvalitní seriál má tak příšerný český dabing, co vytvořil Minimax, poníci mají hlasy jako nějaký babky, který odchytily někde na ulici co si potřebovaly přivydělat... Proto je nejlepší se na to koukat v originále s CZ titulkama. Zábavný a roztomilý seriál :3 ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

V devadesátých letech jsem je měla jako hračku a to ještě žádná Twilight Sparkle neexistovala, prostě to byly my little pony s česací hřívou a doplňky. Pak to na nějakou dobu utichlo a nalezla jsem i hru, která mě připomněla moje dětství. Jako proč ne, baví mě to. Proto jsem se rozhodla podívat i na ten seriál, abych pochopila ty elementy harmonie, proč každý poník je reprezentuje a tak podobně. A další plus, že to vidím v anglickém znění a je jim krásně rozumět. V každém z nás je kus dítěte a mě to prostě baví. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Kedysi som bol jeden z tých, ktorí kúzlu MLP prepadli (hoci dodnes úplne nerozumiem tomu, ako). Príjemná animácia, kopa odkazov na súčasnú popkultúru a taká tá všeobecná roztomilosť. Až po opustení komunity som si uvedomil, aká je divná, často združujúca ľudí, ktorí by "tam vonku" nemali šancu uspieť alebo boli považovaní za čudákov a MLP fandom je pre nich bezpečným miestom, kde ich podivnosť nebude nikomu vadiť. Nebol som jediný, kto k takémuto názoru dospel. ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Zábavné, správně ujeté, extrémně roztomiloučké a zároveň ohromné psycho. Autor jistě snídá polévkovou lžíci LSD, protože jinak by to nikdy nemohl vymyslet. Nicméně je to rozhodně pěkný dětský seriál, který se snaží o skutečně výchovný obsah a dospělého skvěle pobaví svými geniálními animacemi, popkulturními odkazy a šílenými poníky. Zdravím všechny bronies. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Fanynka seriálu se kvůli původu slova nenazývá „brony“, ale „pegasister“. Toto slovo vzniklo taktéž složením dvou slov, v tomto případě ale slov „pegasus“ a „sister“. (HERGImanCZ)
  • Oficiální fanoušci seriálu se skládali nejprve z mužů - z toho vznikl jejich název BRONY=BROther poNY=bratr poník. (LindaKola)
  • V první sérii má Nightmare Moon rovné zuby. V dalších sériích je má ostré. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama