Reklama

Reklama

K-9 and Company: A Girl's Best Friend

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (6)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Jasně, Brandon, synovec Doktorovy společnice Sarah Jane Smith, studující v roce 1981 pokročilou matiku, fyziku a biologii, pozná, že má K9 Tri-Sec bus driver (mikročip převádějící data skrz základní desku), UAPV (univerzální asynchronní přijímač a vysílač), nukleární baterii, samonabíjení, holografickou paměť, integrovanou paměť jako lidský mozek (podle slov K9 rychlejší a lepší) a vůbec mu nepřijde divný, že něco takovýho v jeho době existuje :-) Ale k příběhu: Tetička (vědkyně) odjede na turné do Ameriky, ale povídá se, že za to může to co psala o čarodějnictví. Sarah zjistí, že jí nezanechala zprávu, i když všichni tvrdí, že zanechala. Aspoň, že jí tam Doktor před třemi lety nechal v krabici K9. Příběh se pak točí kolem toho, jestli je pěstování o vědě nebo ne (pěstební dějová linka vyprchá kamsi do ztracena). Náš vědátor v tom má jasno. Stoupenci Hekaté taky a blíží se zimní slunovrat... Tenhle film není tak bolestivě zmršenej jako dvě filmová zpracování příběhů s Daleky z 60. let. Jen je naprosto stupidní, nezajímavej a nejspíš v něm nenajdete nic z toho co máte rádi na seriálu. Nudí i se stopáží pouhejch 50 minut. A to osmdesátkový intro… :-D Měl to být pilot k seriálu. Díky Hekaté, že nespatřil světlo světa. Neměl fanouškům co nabídnout. | ► K-9 and Company: A Girl's Best Friend ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Sladen a K-9 jsou jako vždy výborní, atmosféra je typicky osmdesátkově úchvatná, ale jinak to nemá moc co nabídnout. Jjá se ale u toho docela slušně bavil, příběh nebyl nikterak vyloženě tupý (jen ten synovec na mně působil až moc sci-fi), ale díky bohu, že zůstalo jen u pilotu, protože pokračovat to, nejspíš by to nebylo příliš dobré, protože i tohle je průměr a navíc lehce stupidní. Je to sice zábavné, ale občas dost nechtěně a rozhodně to není nic, co bych chtěl sledovat pravidelně. Díky bohu, za Sarah Jane Adventures, které jsou kvalitou úplně jinde (tím lepším směrem, samozřejmě). Ale naprosto nejstupidnější a nejsměšnější je to intro. Podobných sice v 80-tých letech vznikalo dost, ale tohle je opravdu hardcore. 60%. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Něco tak moc osmdesátkového jsem už dlouho neviděla. Ale překvapivě mě to docela bavilo, byl to závan časů minulých. ()

Metal.God 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapná a otravná znělka jako zde, se jen tak nepodaří. Naštěstí příběh není ani tak špatný, ale něco tomu chybí. To něco je Doctor. Brendan Richards je sympatičtější než Sarah Jane Smith a kult Hekaté je dobrá záporná skupina. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Protože jsem fanoušek seriálu Doctor Who, tak jsem narazil i na tento film. Později jsem zjistil, že to měl být pilot připravovaného seriálu. To vysvětluje tu bombastickou a přitom naprosto tupou znělku :) Dějová linka je hodně zmatená, Sarah Jane pořád něco hledá a do toho píše jakousi knihu. Chvíli se tam řeší zemědělství od čehož pak najednou upustí. Naprosto matoucí je střídání dne a noci a plynutí času vůbec. Příběh také nevysvětluje, proč najednou chtějí příznivci bohyně Hekaté obětovat náhodného kolemdoucího Brandona. Dále mě zaujalo, že se Brandon v roce 1981 ptá K9 na jeho technické vychytávky, které tehdy samozřejmě neexistovali a neexistují vůbec. Příběh je prostě takový nemastný, neslaný. Vlastně si ani nejsem jistý, proč jsem mu dal 3*. Snad za snahu nebo protože jsem prostě fanoušek Doctora Who. Ten tam ale chyběl nejvíc, možná by se mu podařilo příběh trošku slepit. ()

Reklama

Reklama