Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé vejce Toto je pevně rozhodnuto, že se nikdy nestane volským okem, ale že bude jednou krásným kuřetem. Čerstvě snesené čiperné vajíčko Toto prokáže nezvyklou vitalitu k životu. Proti své vůli je odvezeno do města a v obchodě prodáno jako potravina. Učiní velké rozhodnutí. Utéct, vrátit se na svou farmu a vylíhnout se v roztomilé kuře. Aby se mu to podařilo, musí překonat mnoho nástrah. Naštěstí potká spoustu nových kamarádů, kteří mu k jeho touze pomohou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dost příjemná zábavná podívaná, která vůbec neurazí a dá se u toho parádně vypnout a uvolnit. Trochu připomínalo Sausage party a pohádku o koblížkovi, kterýho chtěli všichni sežrat. Za to že osladily film songou od Coldplay dohazuju čtvrtou hvězdu. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Trochu jako Pinocchio, kterej taky musel podstoupit spoustu adventures, aby se z neživé věci stal živým tvorem :-) Jeden by neřekl, kolik fajn nápadů a hlášek se dá vydolovat z krátké existence mezi snůškou a vylíhnutím. Ale někdo měl možná tomu vejceti říct, že z hlediska stravovacích návyků lidstva stát se kuřetem taky není žádná super výhra :-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Komedionálny animák po mexicky viac ako ušiel. Zábavný humor, animácia, nápady boli na veľmi slušnej úrovni. Animák preto utiekol rýchlo ako voda. Ešte aj "nepodarené a nepoužiteľné zábery" na konci, ako je to u niektorých amerických animákov, takže spokojnosť. Hodnotenie: 75% ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

Animácia celkom pekná, avšak príbeh o živých vajciach, ktoré utekali pred svojim "neľahkým" osudom zjedenia bol na tom už horšie. Aj keď je to rozprávka, neviem koho napadla takáto blbosť. No bolo tam pár vtipných momentov, vrátane "chýb pri natáčaní", vďaka čomu pridávam o bod viac, na celkové hodnotenie dvoch bodov. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Během závěrečných titulků jsou ještě promítány bonusové scény z „nepovedených záběrů“. Tvůrci před nimi dokonce upozorňují diváky, aby ještě neodcházeli od obrazovek. (Marasuchus17)

Reklama

Reklama