Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Od Britů jsem čekal hodně, protože humor a horor jim jde hodně dobře, nicméně jsem se ani jednou nezasmál a spíše jsem čekal na zombíky a to jen proto že masky zombíků byly parádní. Humor je jednoduchej což by nevadilo ale byl poddanej tak křečovitě že to bylo horší, hlavně mě sraly furt ty důchodci. Gore je překvapivě slušné, není ho tu moc ale vypadá slušně. Ale i tak pro mě se jedné o podprůměr. Nicneříkající. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ typicky britský humor je na môj vkus príliš suchý a skoro až trápny, okrem pár zábleskov. Scenár samozrejme tiež nemôže byť oporou, ale sklamali ma aj herci. Ak sa tak tí senilní ľudia dajú nazvať. Existujú rozhodne lepšie filmy z tohto žánru, toto je skôr ako paródia a preto film nikomu nedoporučujem. Určite neočakávajte veľa, prakticky len taká kratochvíľka na dlhý zimný večer. Celkom nuda a sklamanie, pretože som fanúšikom zombie filmov. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená hororová komedie se spoustou dobrejch nápadů.A musím přiznat,že důchodci mi byli sympatičtější než ta mládá banda.Takže podle mě je to lepší než Doghouse ale nedosahuje kvalit Soumraku mrtvých ani (pro mě kurevské překvápko)Juan de los Muertos.Každopádně jedna z těch lepších hororovejch komedií.Doporučuju. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladíkov sa formou lúpeže v banke rozhodne zachrániť starobinec v ktorom je umiestnený ich "deda". Spomínaný ústav totiz majú presťahovať a ich obľúbený starý otec bude presunutý niekam na sever. Neďaleko ústavu prebiehajú stavebné práce. Robotníci pri výkopových prácach narazia na starú hrobku. Tá však nikdy nemala byť objavená. Zombie vychádzajú na povrch a boj o život môže začať. Momentálne mám pocit, že sa roztrhlo vrece s komediálnymi zombie horormi. Tomuto podobný, JUAN DE LOS MUERTOS podľa mňa ponúkol o niečo lepšiu zábavu. Ani pri tomto sa ale nudiť nebudete. Výborný herci, skvelé zábery a "frky" s tým spojené Vám vyčaria nejeden úsmev na tvári. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další zombie řezivo v podobě této surové parodie. Tentokrát tedy v podání pomalých, ale vysoce nakažlivých špinavců. Děj je na komedii tohoto typu nadprůměrně zajímavý a soustřeďuje se na rodinu, jež se snaží překonat finanční krizi a zachránit dědečkův životní byznys od krachu. Mlaďoši se problém rozhodnou vyřešit po svém, čímž svou pozici ještě zhorší. V tom propuká nákaza, vše ostatní jde stranou a ta pravá legrace začíná. Film je plný skvělých hlášek, grafického násilí a kvalitního britského humoru. To vše dohromady působí impozantně, jelikož hlavní postavy byly důmyslně vybrány, s dostatkem času na backstory pro každého a co je nejdůležitějímají, mají spolu opravdu výjimečnou chemii. Nejvíce mě z nich potěšil spavý chlípný dědouš a bojácný účetní se srdečními problémy, což byli také strůjci dvou nejvtipnějších scén z celého filmu. Strašidelné to nebylo vůbec, ale za ten Gore, akci a komedii dávám jednoznačných 80%. PS: Hovorové označení Cockney popisuje specifického obyvatele Londýna. O českém a slovenském výkladu názvu lepší ani nemluvit..... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama