Reklama

Reklama

Ricky Gervais: Out of England 2 - The Stand-Up Special

(pořad)
všechny plakáty
USA, 2010, 74 min

Režie:

John Moffitt

Účinkují:

Ricky Gervais

Recenze (10)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bombovej standup. Dobrá sranda, pak Gervais začne komentovat vybraný knihy a tak už jsem se dlouho nenasmál. Rýpání do Bible, zvířat buzíků, pedofilní vtipy, zatímco se všemu roztomile usmívá a v klidu upíjí pivko... Léta jsem ho vnímal a různě sem tam viděl, ale tímhle si mě získal a na řadu přijdou i jeho další vystoupení. "He...... is fucking him... IN THE HEAD!!!" ()

H34D 

všechny recenze uživatele

To nejlepší ze série standupů nakonec. Ricky opět z významné části recykluje, což opět nechápu, ale opět musím poznamenat, že své vtípky dotáhl až na samou hranici dokonalosti. Perfektní zábava, nefalšovaný smích, odlehčení a pár brutálně černohumorných vsuvek. 9/10 ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Performačně opět výborné, ale obsah (tedy výběr použitého materiálu) slabý. Nerad bych se opakoval, ale Ricky pracoval na Science přes 5 let a výsledek byl hodně rozpačitý. Ostatní se s tím málem možná spokojí. Asi Rickymu napíšu nějaký ten email ve stylu Dickie Andersona, vždyť on má konstruktivní kritiku tak strašně rád. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Hranice vkusu a drzosti sú individuálne, podstatné je však to, že som sa nahlas zasmiala tri-štyrikrát a to nestačí na viac ako priemerné hodnotenie. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Na to, že se mělo jednat o best of, první polovinu jsem se docela nudil, než konečně přišla na řadu Noemova archa, nicméně jako všechno z Gervaisovy tvorby, tak i tenhle stand-up patří mezi to nejlepší, co může komedie nabídnout. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak sice je to prakticky jen další výcuc toho nejlepšího z “původní čtyřky” (hlavně Animals, Science), ale pointa druhého "Out of England" je vzít zrno a vynechat plevy (jak sám i říká "podle toho čemu se smějete, použiju to znovu, tomu čemu ne, vynechám"). ()

joudas 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se podstatně víc, než u jeho předchozího amerického výběru. Asi v tom bude velkou roli hrát to, že jsem, na rozdíl od minula, měl mezí britskými a americkým vystoupením dostatečnou časovou mezeru, takže mi nevadily opakující se vtipy. Některé už jsem totiž zapomněl a některé jsem si rád poslechl znovu. Navíc zde tentokrát nevynechal Bibli, což je v jeho podání nekonečná studnice zábavy. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Vystúpenie je síce poskladané z jeho predchádzajúcich štyroch live vystúpení, ale aj tak, inak než za 5 sa hodnotiť nedá. Jeho narážky sa dajú počúvať aj viac krát, a stále mi prídu trefné a vtipné. Múdrosť : Opakovaný vtip už nieje vtipom v tomto prípade neplatí. Ricky rulez ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Vyber vtipov z ostatnych vystupeni, pre mna teda tych najlepsich. Ricky je jednoznacnym kralom stand-up komikov. Kam on na tie napady chodi... ()

Reklama

Reklama