Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři dívky se vydají na svých motorkách zařádit si. Přijíždí do městečka někde v poušti, ve kterém ovšem sídlí i šílený hrobník, který oživuje mrtvé. Zábava může začít... (masw)

Recenze (4)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Troma a její další film,nepíšu pecka,protože tohle není kdoví jaký jejich klenot. Motorkářky a úchylný hrobní je dobrá kombinace,ale bouhžel režisér jí málo využil. Ale zas tak sjem se nenudil,tak dávám tři hvězdičky. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Od studia TROMA jsem teda čekal větší úchylnost. Titul filmu sliboval dost hodně a ono to zas až tak skvělé nebylo. Do malého městečka někde uprostřed pouště přijíždí partička patřičně "drsňáckých" motorkářek, aby si tady užila sex, pařbu a rock&roll. Avšak místní hrobník provádí na mrtvolkách, které ve většině případů přivedl na onen svět vlastní iniciativou, pokusy s podivnou oživovací tekutinou a oživlé mrtvolky mu samosebou zdrhnou a začnou v městečku páchat neplechu, což milým motorkářkách trochu narušuje idylku. Kdo čeká hororové, akční, gore orgie s nádechem komedie, tak se nedočká. Napětí je nulové, akce je špatná, protože holky jsou sice pěkné, ale taky dost neobratně prkenné a zombíci jsou naprosto neškodní. Takže jediným kladem celého filmu zůstává Don Calfa v roli hrobníka. Tenhle béčkový polobůh je naprosto úžasný a svým výkonem překonává dokonce i takový kultovní part, jaký předvedl v Návratu oživlých mrtvol. ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Joooj, toto je slaby film od Tromy. Zombici v zapadnutej diere dostali chut na cerstve ludske maso. Ja som sa pri tomto filme nudil a bol to pre mna prepadak,ale ako pozeram tak dostal dost velke hodnotenie, preco? ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve státě Kalifornie v USA, konkrétně v Ridgecrestu a Randsburgu. (BMW12)

Reklama

Reklama