!(4.4.2011)

Improvizace pěkně nespolehlivá mrcha je. Někdy se rozhodne ukázat v podobě vrcholně trapné; tu a tam se však nebojí ukázat i v podobě „umřu smíchy“ výkvětu tuzemské TV zábavy (ne, žádný pejorativní význam v tom nehledejte; myslím to zcela vážně). Ve své podstatě je to něco čím si prošel u táboráku/na chlastačce každý a právě (i) díky tomu je to sympatické. A možná to ve výsledku je o něco více sympatické než opravdu dobré, ale... Ale co, koukat (skutečně koukat a nikoli jen přežít) se na to jednou za čas dá a až někdy vznikne best of sestřih, tak se mnou tvůrci mohou počítat.(15.11.2011)

Je hezký, že se o to snaží i někdo "u nás", i když na skvostný originály Whose Line Is It Anyway? (UK i US) se to samozřejmě vůbec nechytá. Ale nekecám, že když to náhodou v TV chytnu, nepřepnu a chvílema se fakt směju - improvizační humor je dost vděčná věc a když se povede, dá se smát bez výčitek i Suchošovi s Goliášem (prckovi to jde nepoměrně líp). Sokol (neznám) vypadá skoro jako improvizační profík, i když né až tak třeskutě humorný, a Igor "oči vraha" Chmela s postupem času taky palec nahoru. /jen ten Dangl je vážně nesnesitelnej/ ... P.S.: Vilhelmová je nevtipná zrůda.(20.5.2011)

Nakonec dávám 4 hvězdičky. Hodně často je to vtipný a hlavně si cením odvahy a víceméně originality na čs televizicích - moc improvizovaný komedie tu u nás rozhodně nemáme a tohle je dobrý. Genzer a Suchánek mě tu taky konečně překvapili o svých kvalitách - v TeleTele a ostatních jejich produktech to přece jenom trochu pokulhávalo, tady je vidět, že nepřipravenost jim dala docela novej rozměr.(8.11.2011)

• igi B.

Jedna pizdhvizdička celevřitní jako budiž... Buhehehehehe... %-]]] - - - P.S. Tak ještě že klucí používají ty nejmenovaný ultratenký vložky značky "Bulla Perfidkta", asi kdyby si jako tou krutofftipností třeba během přenosu řídce ukákli, že... %-o - - - - - (Občasně v programových mezimezerách nahlédnuto na tv >průjma famuly< , hodnocení 4763., komentář zde participující jako třistadevadesátýtřetí - 5.3.2012)(5.3.2012)

Výborná improvizační show na Primě, zpracovaná hodně podobně podle slovenské verze. Pořad spočívá na improvizaci čtyř herců při různých hrách. Stejně jako na Slovensku pořadem provází Daniel Dangl ( tlemí se jak žába) nejméně sympatický a nedává celkově dobrý dojem celému představení. Účinkující: Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela. Občas se v pořadu objeví i pozvaný host. Lepší verze oproti slovenskému pořadu a to hlavně díky Genzerovi a Suchánkovi. / Viděné epizody cca *15.dílů / ( Hodnocení: 8/10 )(4.4.2012)

Snad jediná TV show, na kterou se dá v současnosti koukat. Hlavním důvodem je určitě skvělý casting - 80%.(25.7.2011)

Kritika je snadná, improvizace jde ztěžka.. Nemám doma na toaletě nalepený jejich plakát, ale musím konstatovat, že vulgární Suchánek a zpocený Genzer to nemají vůbec jednoduché, protože ať se nyní pustí do čehokoliv, jsou majiteli vytříbeného vkusu pro rozeznání kvalitní a povznášející televizní zábavy šmahem vysypáni do odpadu. Také bych chtěl někdy disponovat takovými promptními rozlišovacími schopnostmi, ale holt mi není souzeno.. Příjemně překvapující invenčnost O.Sokola a taky dobrá inspirace pro vymýšlení her na různé společenské seance zahalené v oparu alkoholu.(4.4.2011)

Na začátku mě to připadalo strašlivý, ale postupně jsem tomu přišel na chuť. Improvizace jsou leckdy dost povedené, leckdy dost trapné a leckdy odhalí hloupost účinkujících. Třeba když Táňa Wilhelmová tvrdila, že inkoust se píše s Y. Trochu šok(26.6.2011)

• Jacinda

Absolutně mi to nepřide vtipné. sem tam se místností rozlehne falešný smích Genzera a u některých herců se ukazuje, že neumí hrát a už vůbec ne improvizovat(30.5.2011)

Je pravda, že se česká Partička rozjížděla poněkud pomaleji. Stejně si myslím, že většina počátečních odpadů byla z řad těch, co s naprostou samozřejmostí opovrhují čímkoli, co naše televize vyprodukují (že ve většině případu to totální nesmysly jsou, je věc jiná). "Jé, další televizní blbost, navíc s tou vyčpělou dvojkou Genzer - Suchánek. (...) Hm, po pěti minutách jsem se ani nezasmál, tak dám odpad a napíšu ´blbost´ ". Partička totiž vyskočila z necelých 60% až do červených čísel a těší se takové oblibě, až se mi to trochu protiví... V tom, že učeň už zřejmě porazil svého mistra, mne přesvědčili i příbuzní na Slovensku, kteří uznali (i přes svou národní hrdost a přirozenou rivalitu s Čehúni), že je česká Partička baví mnohem více. A mne také... 100%(12.4.2012)

• LiVentura

Zažil jsem dvě humorné scénky, jinak strašné, ale za snahu dávám hvězdu...(10.4.2011)

Musím říct, že u nějakých scének mám velké záchvaty smíchu. Suchánka a Geňu jsem moc nemusela, ale tady mi až tak moc nevadí. Velice povedený převzatý pořad.... jeden z mála.(31.5.2011)

Tak já nevím...třeba reklamace, seznamky a všechny ty slovní hříčky a prapodivné scénky vůbec! 80%(21.12.2011)

Když zrovna člověk nemá chuť na: http://www.biblos.cz/fotocache/bigorig/http--d----l----l--img.pemic.cz--l--sortimg--l--010--l--7--l--6--l--0107685-23.jpg nebo http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUzODUyNjkxM15BMl5BanBnXkFtZTcwODA5MTM1Mg@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg, nalije si panáka tulamorky, zaboří se pohodlně do křesla a chce se po náročném dni odreagovat, musím přiznat, není to tak špatné, jak by se na první pohled, podle některých místních odborníků, bavičů a improvizátorů každým coulem mohlo zdát. Improvizace je těžká to věc (byť už pan Horníček říkal, že jde z 80% o nacvičenou záležitost). Musím přiznat, příjemné překvapení v podobě Ondřeje Sokola (pro mě osobně number one co se improvizace týče), v těsném závěsu to je potom Geňa a za oběma dotyčnými lehce povlávají, seč jim síly (ne)stačí, Suchoš a Igor Chmela. p.s. ODPAD, JÁ si představuju jinak. Vynáším ho každé ráno (a přestože třídím), věřte mi, není to pěkný pohled. Bavím se celkem dobře (někdy to "skřípe a drhne", na druhou stranu jindy příjemně plyne a baví a už ve škole mě učili, že dobře je za 3, takže.... 3* přičemž nezastírám, že míra zábavy může rapidně stoupat se snižující se hladinou destilátu v lahvi.....(17.6.2011)

Ze všeho nejvíc miluju rádoby intelektuálské kecy, že Partička je zábava pro jednoduché lidi. No tak jsem asi jednodušší, protože se pokaždé skvěle bavím! Ono improvizovat, aby to dávalo aspoň trochu smysl je sakra těžké a já za to kluky obdivuji. Původně jsem dala Partičce čtyři hvězdičky, ale musela jsem zvýšit na plný počet, protože nepamatuji, že bych u nějakého jiného pořadu tolikrát slzela smíchy. V současnosti jediný pořad, který sleduji pravidelně.///23.5. - mám za sebou Partičku naživo a kdyby to šlo, přidám šestou hvězdičku:) Kluci jsou naprosto úžasní, živě snad ještě lepší, než v televizi. Snad si to někdy zopakuji.(27.4.2012)

• triatlet

Občas se v té improvizaci nějaký vtip i podaří.(15.2.2012)

po čase zvyšuji na 4*. Stále mě to baví.(11.1.2012)

Skvělý námět, který realizují v jednotlivých improvizačních hrách mistři televizní zábavy Suchánek s Genzerem, solidní komik Chmela a vtipem nabitý Sokol, kterého je pro Ordinaci opravdu škoda. 70%(17.4.2011)

• Phobia

Svatá makrelo, jak se tohle ocitlo v červených číslech?! Zkusila jsem tenhle pořad z nudy sledovat jen jednou a chcípala jsem u toho, bohužel ne smíchy, ale trapností. Dlouhých 10 minut jsem čekala, kdy se místo dávícího reflexu alespoň mírně pozvednou koutky v pobaveném úsměvu, leč marně. Druhý pokus tahle partička trapáků ode mě nedostane a na základě protrpěné desetiminutovky nebudu hodnotit, ovšem pořád se mi nedaří vrátit spodní čelist zpět k té horní z šokujícího faktu, kolik lidí tohle považuje za kvalitní zábavu. Dala bych maximálně jednu skomírající astru za nelehkou snahu improvizovat.(19.4.2012)

<< předchozí 1 2 3 4 7 13 18 24