Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Michal Suchánek změnil televizi, přibral si k sobě talentované kolegy a obšlehnul zahraniční formát, což je běžné, proti tomu žádná, jen mi to fakt nepřipadne téměř vůbec vtipné, jistě, stokrát omíláno, je to jen můj problém. Samá vata a několik světlých momentů za pár uchechtnutí. Zůstal bohužel Richard Genzer, jehož pitvoření skutečně za herectví nepovažuju, v upoutávce to opravdu přehnali s těmi chválami. Michal Suchánek hrál komediálně skvěle, když byl úspornější, situace víc vynikla a on taky. Já prostě to hysterčení nesnáším. 30%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Improvizace pěkně nespolehlivá mrcha je. Někdy se rozhodne ukázat v podobě vrcholně trapné; tu a tam se však nebojí ukázat i v podobě „umřu smíchy“ výkvětu tuzemské TV zábavy (ne, žádný pejorativní význam v tom nehledejte; myslím to zcela vážně). Ve své podstatě je to něco čím si prošel u táboráku/na chlastačce každý a právě (i) díky tomu je to sympatické. A možná to ve výsledku je o něco více sympatické než opravdu dobré, ale... Ale co, koukat (skutečně koukat a nikoli jen přežít) se na to jednou za čas dá a až někdy vznikne best of sestřih, tak se mnou tvůrci mohou počítat. Do té doby určitě ne. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Je hezký, že se o to snaží i někdo "u nás", i když na skvostný originály Whose Line Is It Anyway? (UK i US) se to samozřejmě nechytá. Ale když to náhodou v TV chytnu, nepřepnu a chvílema si to fakt užívám (dabing Baywatch), improvizace je dost vděčná věc a když se povede, dá se smát bez výčitek i Suchošovi s Goliášem, Sokol vypadá skoro jako improvizační profík a Igor "oči vraha" Chmela je dobrej surrealista. /jen ta držka Dangl je e-e/ ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám 4 hvězdičky. Hodně často je to vtipný a hlavně si cením odvahy a víceméně originality na čs televizicích - moc improvizovaný komedie tu u nás rozhodně nemáme a tohle je dobrý. Genzer a Suchánek mě tu taky konečně překvapili o svých kvalitách - v TeleTele a ostatních jejich produktech to přece jenom trochu pokulhávalo, tady je vidět, že nepřipravenost jim dala docela novej rozměr. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybyste mohl být odmocninou jakéhokoliv čísla, jaké číslo by to bylo?" Zadejte mi jakékoli téma, dejte mi dvě sekundy na přípravu a já vám předvedu skok přes vyděšeného koně nadél. Na víc nemám a tak musím ocenit tuto čtveřici za jejich schopnosti. Nejsou to sice žádní mistři světa v improvizaci, ale občas trefí do černého a já přežiju i jejich občasné trefy do hnědého. Já zkrátka Partičku nevyhledávám, ale když už na ni přepnu, tak ji zásadně nevypínám. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jedna pizdhvizdička celevřitní jako budiž... Buhehehehehe... %-]]] - - - P.S. Tak ještě že klucí používají ty nejmenovaný ultratenký vložky značky "Bulla Perfidkta", asi kdyby si jako tou krutofftipností třeba během přenosu řídce ukákli, že... %-o - - - - - (Občasně v programových mezimezerách nahlédnuto na tv >průjma famuly< , hodnocení 4763., komentář zde participující jako třistadevadesátýtřetí - 5.3.2012) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ne, že by zúčastnění neměli smysl pro humor, ne, že by čas od času nespáchali něco opravdu vtipného nebo povedeného... Prakticky pořád z té party ale cítím odér nováckých estrád, vidím podlézání latěk místo jejich přeskakování a jsem svědkem šaškovství tam, kde bych raději viděl klaunství. Celkový dojem: 25 %. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kritika je snadná, improvizace jde ztěžka.. Nemám doma na toaletě nalepený jejich plakát, ale musím konstatovat, že vulgární Suchánek a zpocený Genzer to nemají vůbec jednoduché, protože ať se nyní pustí do čehokoliv, jsou majiteli vytříbeného vkusu pro rozeznání kvalitní a povznášející televizní zábavy šmahem vysypáni do odpadu. Také bych chtěl někdy disponovat takovými promptními rozlišovacími schopnostmi, ale holt mi není souzeno.. Příjemně překvapující invenčnost O.Sokola a taky dobrá inspirace pro vymýšlení her na různé společenské seance zahalené v oparu alkoholu. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dávám pouze 2 hvězdy (50%) zásluhou počátečních epizod. Herci zvládli udržet vtipnou stěží první sérii a nebo dokonce jen několik počátečních dílů. Následně úroveň pořadu velmi strmě klesá a vtipy se opakují a hry se zhoršují. Přičemž ze všeho nejhorší je, když se hlavní představitelé pokouší o nějaké druh umění. Velmi často ve stylu básně či zpěvu (to je tak hrozné, že pak hned přepínám). Naopak nejlepší hrou je ,,jedno slovo". To však šlechtí jen toho, kdo hru vymyslel, jelikož to zvládne hrát s prominutím každý debil a stále to bude vtipné. Edit 16.03.2021: Teda ty novější díly už hraničí s odpadem, náhradníci jsou zoufalí, hosté nezajímaví a tak nakonec upravuji hodnocení na 20%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad u kterého se nasměju, co nasměju - nařehtám a načerpám energii do dalšího dne :-) Hvězdou pořadu je pro mě určitě Igor, pak Ondra a Michal s Richardem. Ti dva poslední trošinku pokulhávají s improvizací ve scénkách, ale klobouk dolů dámy a pánové ... Ti co dokáží takhle improvizovat a ještě k tomu před diváky a kamerami jsou borci. Partička je bezva pořad a doufám, že jen tak neskončí. Je to úspěšné navázání na hereckou improvizaci Lábuse a Kaisera jestli si vzpomínáte :-) Taky běžel kdysi dávno v televizi podobný pořad s nimi jako teď běží Partička :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Improvizace má vždycky dvě tváře. Určitě ale v současné nabídce televizní zábavy to lepší, ale že bych na to chtěl každý týden s ovladačem v ruce čekat, tak to určitě ne!! Přesto sympatický a odvážný pokus o něco jiného - navíc posádce před obrazovkou vychází, i když ne vždycky!! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Slovák s debilným výrazom tváre a úsmevom idiota Daniel Dangl už zavliekol túto svoju pochybnú show aj do Českej republiky. Zobral si so sebou, zakomplexovaného brata vraždiaceho kanibala, čuráka Mariana Čurka, aby tomu robil primitívne hudobné podklady. Základ českej „Partičky“ tvorí duo skrachovancov - zakrpatený Michal Suchánek a nechutný brav Richard Genzer. Ku nim sa ešte pridali nejaký dva niktoši (Chmela a Sokol), o ktorých som doposiaľ ani nechyroval. Táto štvorica úbožiakov sa snaží pomocou improvizácie baviť publikum. Lenže tento druh vystúpenia si môžu dovoliť iba skutočne nadaní a pohotoví umelci. To čo predvádzajú týto mamľasi je trapný odpad! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Teď si tak trošku naházím exkrementy na vlastní hrob, ale - mě to vcelku baví (ten pořad myslím). A to se tam pohybuje řada protagonistů, z nichž mi je většina relativně nesympatická....vtipnost jednotlivých improvizací závisí na konkrétním typu ,,hry", na složení ansáblu a na tom, má-li Genzer zrovna krámy. Tento slovenský export patří do poměrně úzkého okruhu televizních výpotků, které jsem schopen sledovat s mojí sekernickou půlkou. Čtyři punkty za ony pondělní chvilky romantiky, kdy se znechuceně krčíme každý na jiném konci gauče. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Výborná improvizační show na Primě, zpracovaná hodně podobně podle slovenské verze. Pořad spočívá na improvizaci čtyř herců při různých hrách. Stejně jako na Slovensku pořadem provází Daniel Dangl ( tlemí se jak žába) nejméně sympatický a nedává celkově dobrý dojem celému představení. Účinkující: Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela. Občas se v pořadu objeví i pozvaný host. Lepší verze oproti slovenskému pořadu a to hlavně díky Genzerovi a Suchánkovi. / Viděné epizody z roku 2011-2014 *103.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Svatá makrelo, jak se tohle ocitlo v červených číslech?! Zkusila jsem tenhle pořad z nudy sledovat jen jednou a chcípala jsem u toho, bohužel ne smíchy, ale trapností. Dlouhých 10 minut jsem čekala, kdy se místo dávícího reflexu alespoň mírně pozvednou koutky v pobaveném úsměvu, leč marně. Druhý pokus tahle partička trapáků ode mě nedostane a na základě protrpěné desetiminutovky nebudu hodnotit, ovšem pořád se mi nedaří vrátit spodní čelist zpět k té horní z šokujícího faktu, kolik lidí tohle považuje za kvalitní zábavu. Dala bych maximálně jednu skomírající astru za nelehkou snahu improvizovat. EDIT: No dobrá, neplánovaně jsem absolvovala dalších zhruba 10 minut a tentokrát jsem tolik netrpěla, mohlo by to být i na dvě cípaté! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Docela fajn instantní zábava, z níž ovšem obstojí jen hádání charakterů a podobný disciplíny. Spoustu dalších je bohužel nesnesitelně trapných, stejně jako Danglovo permanentně rozšklebená huba. 5/10 ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama