Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě nechytl tolik jako jiné obdobné, docela mě trvalo než jsem to celé dokoukal dobré 2 měsíce. Spíš mě stačilo dát si dva díly a konec. Zvyknout si na autistu byl pro mě docela problém, mě přišel prostě na ránu. Celá první série měla takový až příliš ucelený děj. Já měl ještě k tomu verzi bez titulků tak že jsem spoustu toho nerozuměl. Pak naštěstí ty výlety za hranice skončili. Druhá série je mnohem zajímavější a hlavně přibyla Saxon Sharbino, která je velice pohledná dívka. Tak trochu paradox mě přišlo hledání dcery a matky, který po shledání prakticky hned skončí. Silně mě to připomnělo jiný seriál Revoluce. kde se taky snad 10 dílů hledá kluk, aby ho v dalším hned zabili. Asi je dobře , že to má jen dvě série. Samozřejmě by se dalo pokračovat, ale já myslím že to stačí. Ps- pořád se tam zmiňuje o 36 lidech, ale těch už dávno tolik není, nejmíň 4-5 jich je po smrti. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pilot: Já bych to snad zatím ani nehodnotil, ale když vidim tu vlnu nekritickýho nadšení, co zde pilotní epizoda vyvolala, neubránim se údivu a potřebě se taky vyjádřit :-D. Touch má už v prvním díle přesně ty negativní symptomy, které vykazovaly pozdější díly Heroes od stejného autora (Tim Kring). Tím mám na mysli hned ten výchozí námět, že "lidé z různých koutů planety jsou nějak osudově spojeni", tentokrát pomocí čísel. Dámy a pánové, to je z prstu vycucané instantní mystérium typu Je mi 33 let, mám 3 děti, bydlím ve 3. patře v bytě číslo 3 a dnes je 3. března, WTF, za tím něco musí být, to není náhoda. Tohle prostě nikdy nebude dávat smysl, nikdy nebudou divákovi objasněna pravidla, kterými se daný svět řídí, bude se jen a jen natahovat, dokud bude sledovanost. Druhým klackem, který se seriálu hned v začátku připletl pod nohy, je chování postav. V podstatě mě nenapadá žádná (z těch příčetných), která by se v Pilotu nezachovala nějak nepřesvědčivě. Vrcholem je samozřejmě telefonní rozhovor mezi nedobrovolným bombovým útočníkem a pracovnicí telefonní společnosti, kterej je tak směšnej, že už to ani k smíchu není... Poslední, ryze osobní výtka pak směřuje k nablýskanému, ale přitom sterilnímu vizuálu. Ještě si hodně rozmyslim, jestli se na dalších pár dílů vůbec kouknu. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Nadšení z každého dalšího dílu. Vše je výborně načasováno a roztřepených nitek je jen nepatrné. A věřím, že takhle budeme pokračovat minimálně do konce první série. Vedlejší postavy jsou moc dobře napsané a na jejich znovuopětovné objevení se vždy těším. ještě dva takhle silný díly a jdeme na pět hvězd. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Výborný pilot, zatím naprosté nadšení, uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, zatím to vypadá na skvělý počin. Edit: Ani po dalších dílech nesnižuju hodnocení. Poutavé, každý díl plný neskutečných souvislostí. Tohle se prostě povedlo. Jedna z nejlepších seriálových novinek poslední doby. Edit 2: Po druhé řadě snižuji na 70%, už ztratila na takové té úvodní originalitě, nicméně zrušení je škoda, seriál rozhodně nebyl špatný. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Do 1x05. Mozno som prizemna konzumentka, ale nerozumiem tomu a nebavi ma sledovat, ako Sutherland dookola krici 'Jake', nechava sa unasat prudom a opakuje rovnake hlupe chyby. Prijala by som serial o tom Neviditelnom princovi z 1x03, teda o akejsi dospelej verzii Jakea, ktora vie, co robi a divakom je skor ci neskor jasne, preco to robi. ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • Přes 12 milionů diváků sledovalo pilotní epizodu na televizní stanici Fox. (Trajektt)
  • Kiefer Sutherland v souvislosti s projektem prohlásil: „Nechtěl jsem se tak brzo vrátit k nějaké show. Toto bylo ale krásně napsané, bylo to jiné.“. (Agent24)
  • Pacient fiktivní společnosti Aster Corps McCormick (Bernard White), trpící nespavostí, má stejné příjmení jako jeden z režisérů a producentů podílejících se na tvorbě tohoto seriálu - Nelson McCormick. (Sevcik)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama