Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Jake!!! Jake!!! Jake!!! Nic proti Kífrovi, přece jenom 1. série 24 Hours odstartovala veškeré moje seriálové nadšení, každopádně by za každý tenhle jeho debilní řev na svého syna měl dostat facku, protože takhle dopředu kazit seriál, který se už podle prvních 5 dílů zjevně propadne do stejných hlubin, jako tomu bylo v předchozích Heroes, je za prvé celkem zbytečné a za druhé to pro člověka není zrovna příjemné, obzvlášť když si jednou pustí 3 díly za sebou před spaním a snaží se potom usnout, přísahám, že mě to jeho "Jake!!!" asi 3x vzbudilo. S Touch jsem skončil před posledním dílem 1. série a už mě ani nenapadne to znovu zapnout, opravdu nechci koukat na další průměrný seriál, ve kterém je trocha naděje, u kterého si po pár sériích řeknu: "Proč na to kur*a vůbec koukám?", stejně jak tomu bylo s HIMYM, Heroes, Walking Dead atd. Zbytečná ztráta času. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě nechytl tolik jako jiné obdobné, docela mě trvalo než jsem to celé dokoukal dobré 2 měsíce. Spíš mě stačilo dát si dva díly a konec. Zvyknout si na autistu byl pro mě docela problém, mě přišel prostě na ránu. Celá první série měla takový až příliš ucelený děj. Já měl ještě k tomu verzi bez titulků tak že jsem spoustu toho nerozuměl. Pak naštěstí ty výlety za hranice skončili. Druhá série je mnohem zajímavější a hlavně přibyla Saxon Sharbino, která je velice pohledná dívka. Tak trochu paradox mě přišlo hledání dcery a matky, který po shledání prakticky hned skončí. Silně mě to připomnělo jiný seriál Revoluce. kde se taky snad 10 dílů hledá kluk, aby ho v dalším hned zabili. Asi je dobře , že to má jen dvě série. Samozřejmě by se dalo pokračovat, ale já myslím že to stačí. Ps- pořád se tam zmiňuje o 36 lidech, ale těch už dávno tolik není, nejmíň 4-5 jich je po smrti. ()

Reklama

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Sice je to zatím hodnocení po prvním díle, ale musím říct, že byl naprosto úžasný! Ještě pořádně nevim, co se tam bude dít, ale fakt mě mrazilo. Tohle téma zbožňuju, takže se moc těšim na další díly. ///// Po sedmém díle mám stále stejný názor. Propletené příběhy lidí mě velmi dojímají, co díl, to mám husinu. A Jake je naprosto okouzlující dítě. Tomuhle seriálu náleží zatím plný počet!/// S nadšením sleduji další řadu a musím říct, že to je jeden z mála seriálu, co má opravdu smysl a pointu, doslova bych řekla že má poslání. Je to perfektní seriál! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál. Napád se mi líbil už od začátku, ale na zpracování a zápletku jsem si musel chvíli zvykat a než jsem se do toho ponořil, byla už dobrá polovina první série za mnou. Jsem ovšem rád, že jsem dal seriálu šanci, protože teď, čtyři díly před koncem, ničeho nelituji. Zápletka se od původně zdánlivě samostatně (ano, těch přídavných jmen je moc) stojících epizod změnila v příjemnou dramatickou zápletku, která rozhodně nenudí. Navíc to má fantastickou znělku a Kiefera Sutherlanda v hlavní roli. Začíná mě opravdu mrzet, že seriál má jen dvě série a skončil předčasně, doufám alespoň, že bude nějak přijatelně uzavřený. Druhá série je rozhodně lepší než první, příběh je tam rozpohybován na plné obrátky a první díly v porovnání s druhou polovinou seriálu působí poněkud plytce. Takže celkově: svěží seriál, originální nápad, výborné herecké výkony, skvěle napsané postavy, parádní zápletka, vynikající hudba. 85% a nechápu, proč každej dobrej seriál hnedka zrušej, protože až to dokoukám, asi budu chtít víc... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot testuje lidství. Protože jestli vás tohle dojemné mysteriózno několikrát nepoloží do kolen, nebo alespoň nedonutí s otevřenou pusou v tichém úžasu překvapeně zírat, asi bude něco špatně. P.S. "Ruším" Alcatraz a Fringe a pomalu se chystám na tuhle jízdu, která bude pokračovat (až!) v březnu. Čas je ďábel. ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • Kiefer Sutherland v souvislosti s projektem prohlásil: „Nechtěl jsem se tak brzo vrátit k nějaké show. Toto bylo ale krásně napsané, bylo to jiné.“. (Agent24)
  • První série byla natáčena v kalifornském městě Culver City v místním studiu Culver Studios. Druhá série byla natáčena v kalifornském městě Los Angeles ve studiu TV Fox. (Trajektt)
  • Server tvguide.com zařadil seriál mezi nejočekávanější novinky zimy 2012. (Agent24)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama