Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

První díl splnil všechna kritéria správného pilotu a nechal si pootevřená dvířka hned několika směry. Osobně ale doufám, že tvůrci v dalším vývoji samotného dění trošku zpomalí. Uvidíme, jakou cestou se seriál nakonec vydá a třeba si Kiefera zapamatujeme i jinak, než jako Jacka z 24-ky. EDIT po první sérii: spokojenost (75%). Tempo se zmírnilo tak, jak jsem si představoval a jelikož seriál dostal zelenou pro řadu další, budu se těšit, jak bude dějová linie pokračovat. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Martin Bohm měl být Jack Bauer beze zbraně. Kiefer se o to snaží, ale kromě zajímavého námětu seriál nemá nic, co by nutilo kouknout na další díl, alespoň na začátku první sezóny bych čekal alespoň menší provázání a hlubší důvod, proč sledovat dál. Zabalil jsem to po několika dílech a to i přesto, že první díl byl super, Kiefera mám rád, ale dál ... dál to nechám na jiných. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Na jména Tim Kring (tvůrce Heroes) a Kiefer Sutheland slyším a když jsem si přečetl popisek a podíval se na cover, věděl jsem, že by to mohl být seriál pro mě. O to víc mě mrzí, že Touch veškerý svůj potenciál zahazuje na neuvěřitelných a ne moc zajímavých epizodických příbězích. Dlouho tomu chybí nějaký směr, což trochu vynahrazuje dvojdílné finále, jež však následně trochu rozbíjí "bonusová" třináctá epizoda, která seriál navrací do svého epizodického formátu. Seriál se navíc chytře jen tváří. Veškerá seriálem nastavená pravidla vlastně ani pravidly nejsou. Jakeovu "moc" si tvůrci cucají z prstu a přizpůsobují potřebám scénáře. Touch je oddychová rodinná zábava, ale osobně jsem si od toho sliboval trochu víc. Víc mysteriózna zejména. Hodnocení série: 2,5/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Výrazně odlišná série. Pryč jsou podivné epizodické zápletky, fuč je pohodová rodinná atmosféra. Celá druhá řada je klasická thrillerová naháňěčka s megazlou korporací v čele. Kiefer Sutherland tu zužitkovává své zkušenosti s postavou Jacka Bauera. Utíká, střílí, mlátí. Je to drsnější, násilnější, ale také výrazně zábavnější, než stereotypní úvodní řada. Pořád je to ale jako celek dost průměrné a bez větších ambicí. K mé spokojenosti je to však alespoň důstojně zakončené. Postavy mi k srdci nakonec docela přirostly a jsem rád, že se jejich příběh dočkal smysluplného rozřešení. Hodnocení série: 3/5 ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Prvú sériu som ako tak prežil bez ujmy, aj keď už posledné časti boli dosť slabé a nič neprinášali. Zo zvedavosti som začal pozerať aj druhú sériu, no skončil som už po druhej časti znechutený z naťahovania už aj tak slabého scenára. Znižujem hodnotenie a dúfam, že čoskoro zabudnem na večne šepkajúceho Sutherlanda, ktorý mi postupom času neskutočne liezol na nervy. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto seriálu doposud není absolutně co vytknout. Velmi promyšlený děj uzavřený každým dílem. A věřím že ne jednomu tvrďákovi zjihne srdéčko např. hned při závěrečce úvodní epizody, nutno dodat, že není a nadále asi nebude jediná. To vše ještě podpořeno melodickými songy na závěr alias Dr.House. Zkrátka takovýhle dramaťáček je příjemným osvěžením na seriálovém poli. Keifer je zpět z tvrdého Bauera na milujícího otce Bohma a sakra mu to svědčí.(jaj ale ty jména mohli rozlišit) Teď už jen, aby ty přeslazené konce neomrzely a hlavně nápady neupadly. Držim palce ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • Přes 12 milionů diváků sledovalo pilotní epizodu na televizní stanici Fox. (Trajektt)
  • První série byla natáčena v kalifornském městě Culver City v místním studiu Culver Studios. Druhá série byla natáčena v kalifornském městě Los Angeles ve studiu TV Fox. (Trajektt)
  • Pacient fiktivní společnosti Aster Corps McCormick (Bernard White), trpící nespavostí, má stejné příjmení jako jeden z režisérů a producentů podílejících se na tvorbě tohoto seriálu - Nelson McCormick. (Sevcik)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama