Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zajímavě rozjetý seriál, které mu ovšem dojdou nápady již po pár dílech. Tim Kring opět dokazuje, že jeho studnice nápadů je značně omezená a po pár dílech se stále opakované schéma začíná divákovi zajídat. Hlavní dějová linka se vůbec neřeší a místo toho se musíme dívat na nezajímavé a nudné osudy neznámých postav, které člověka vlastně ani vůbec nezajímají. Totálně promarněný potenciál. ()

L_A_D_A_S

všechny recenze uživatele

Hodnocení po dvou dílech, zatím bez hvězd. Vypadá to slibně ale trochu se bojím Alcatraz syndromu tedy, že se v každym díle někdo potká s někym a tim to hasne. Nic víc se nestane. Také si pěstuju pořádnou averzi vůči hlavnímu dětskému hrdinovi který ač je "chytrej" tak si neváží ničeho a dělá jen samý blbosti. Být Kieferem Sutherlandem tak ho i přes jeho vysoký věk nacpu do babyboxu ať se o něj starají jinde. ********** Po dvou dílech už jsem se k seriálu nevrátil a ani to neplánuji.. Seriál mě nezaujal a nehodlám marnit čas na takovýho malýho spratka. ()

Reklama

Prcek008 

všechny recenze uživatele

V prvním díle Jake říká, že vzorec se stále opakuje. Bohužel tak tomu je i v celém seriálu. Každý další díl je jen derivát předchozího. Pokaždé vystoupí nové postavy, které se díky "ovlivnění vyšší silou" nějak dají dohromady. Zrovna tak hlavní postavy si člověka nepodmaní. Kluk který nemluví ani se neusměje, nepříjemná sociální pracovnice a tatík, co vykonává "vyšší vůli" aniž by věděl proč či jak? Navrch autoři vyhrabali učebnici matematiky a nalistovali Fibonacciho spirálu, protože vypadá cool a dá seriálu říz? No opravdu dává, ale jen v reklamě. Dál už je to jen důkaz, že ne všechno co obsahuje magická čísla stojí za to, ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

První série byla nadprůměrná, zato druhá mě málem unudila k smrti. V té první totiž byly velice zajímavé prolínající se příběhy, to v druhé poměrně chybělo. Herecký výkon Avrama, k tomu se snad ani vyjadřovat nechci. Mám pocit, že bych to i já zahrála lépe. Jack mi lezl na nervy tím, jak pořád někam zdrhal, vím že to byla podstata seriálu, ale občas jsem měla chuť mu jednu vlepit. Alespoň měl seriál důstojný konec. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál. Napád se mi líbil už od začátku, ale na zpracování a zápletku jsem si musel chvíli zvykat a než jsem se do toho ponořil, byla už dobrá polovina první série za mnou. Jsem ovšem rád, že jsem dal seriálu šanci, protože teď, čtyři díly před koncem, ničeho nelituji. Zápletka se od původně zdánlivě samostatně (ano, těch přídavných jmen je moc) stojících epizod změnila v příjemnou dramatickou zápletku, která rozhodně nenudí. Navíc to má fantastickou znělku a Kiefera Sutherlanda v hlavní roli. Začíná mě opravdu mrzet, že seriál má jen dvě série a skončil předčasně, doufám alespoň, že bude nějak přijatelně uzavřený. Druhá série je rozhodně lepší než první, příběh je tam rozpohybován na plné obrátky a první díly v porovnání s druhou polovinou seriálu působí poněkud plytce. Takže celkově: svěží seriál, originální nápad, výborné herecké výkony, skvěle napsané postavy, parádní zápletka, vynikající hudba. 85% a nechápu, proč každej dobrej seriál hnedka zrušej, protože až to dokoukám, asi budu chtít víc... ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • První série byla natáčena v kalifornském městě Culver City v místním studiu Culver Studios. Druhá série byla natáčena v kalifornském městě Los Angeles ve studiu TV Fox. (Trajektt)
  • Server tvguide.com zařadil seriál mezi nejočekávanější novinky zimy 2012. (Agent24)
  • Kiefer Sutherland v souvislosti s projektem prohlásil: „Nechtěl jsem se tak brzo vrátit k nějaké show. Toto bylo ale krásně napsané, bylo to jiné.“. (Agent24)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama