Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na třetí řadu výjimečného realistického krimi seriálu Zločin přímo navazuje závěrečná čtvrtá. Detektivové se snaží minimalizovat škody a vyrovnat se s důsledky vlastních unáhlených činů. Do toho dostávají na starost úplně nový případ. Na první pohled dokonalá rodina byla nemilosrdně a brutálně vyvražděna. Hrůzný masakr přežil jedině dospívající syn, student chlapecké vojenské akademie, který byl postřelen do hlavy. Sarah Lindenová a Stephen Holder se postupně zaplétají do vyšetřování dalšího temného zločinu, který má ještě zlověstnější pozadí, než se zpočátku zdá. Podaří se jim i tentokrát udržet hlavy aspoň těsně nad vodou? (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuto príbehu sa tvorcovia venujú v 6 epizódach, čo je oproti predošlej story (1 a 2 séria), o 17 častí menej. To však neznamená, že "táto"séria, z pohľadu príbehu, nemá čo ponúknuť, ba dokonca, že by bola slabšia. Čo sa týka vzťahov dvoch hlavných postáv, rozhodne sa pritvrdilo. Dialógy sú ostrejšie, ba dokonca ich súkromné osudy dostávajú ďalšie trhliny. Mňa osobne táto séria bavila viac, no divák by mal vedieť, že štvrtá séria, je "mierne" prepojená s tou predchádzajúcou, čo som ja ani len netušil. Popravde, ono si ju divák síce môže pozrieť osve, no bude ho rovnako ako mňa škrieť, prečo ani len omylom netuší, z akého dôvodu Lindenovej s Holderom stíska "polky". Zrejme dokukám spätne, veď čo budem, aj tak stále prší ... ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí a čtvrtá série byla téměř oddělená od příběhu prvních dvou, provázanost byla jen díky Sarah a Holderovi - ale zasazení děje na opačnej pól společnosti týhle dvojce prostě víc než sedlo, protože tady jsem najednou začal cejtit, že to má právě to něco víc, co mi trošku chybělo v sériích prvních. Sérií třetí (POZOR, TROLEJ) by seriál klidně bejval skončit moh, i když bych i já prskal na to, že to skončilo moc rychle a vlastně to je neuzavřený - každopádně by to bylo celkem zajímavý, skončit tím, že z Linden se (možná? možná ne?) nevypočítavě stal někdo, proti komu neustále bojovala, a že je to vlastně všechno v prdeli - tak se s tim, diváci, poperte, a dobrou noc! Každopádně za čtvrou sérii, díky který se seriál moh důstojně ukončit, jsem samozřejmě rád a i ta čtvrtá série byla podle mě naprosto na špici - rozervanost Sarah i Holdera, bezmocnost, lži a beznadějnost situace, do toho ještě vyšetřování novýho případu (týkajícího se zase jiný vrstvy společnosti, ale to už je v momentě, kdy se ten nejdůležitější příběh odehrává někde jinde)... S tim, že i konec série čtvrtý, a tak trochu vlastně celýho seriálu, byl o sto procent lepší, než v jakej jsem kdy dokázal doufat. ()

Reklama

3anitram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týká kriminální zápletky - nelíbila se mi. Byla tak nějak nevím - prostě hnusná. Ne, že by příšerné nebyly i ty předchozí, ale tam pořád byly postavy, které člověka poutaly, nebo je měl rád. Tady mi to zkrátka nefungovalo, nezapadlo. Co se mi ale líbilo moc, byla uzavřenost všech sérií, propojky k těm minulým, a i přes (logicky) neskutečně vyostřený vztah hlavní dvojice a celkově maximálně psychologicky rozebrané vztahy mezi všemi zúčastněnými, mě navýsost uspokojil závěr! ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi důstojné zakončení celého seriálu, kterému ale opět nemohu dát plný počet. Důraz je zde kladen především na osudy dvou hlavních hrdinů, což určitě není špatně, protože zápletka je velice silná. Na vedlejší kolej je ale odsunut samotný nový případ, který není zdaleka tak chytrý jako ty předešlé a pokud jste alespoň trochu inteligentní divák, tak Vám dojde pointa už na samém počátku serie. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se konec dobrý, všechno dobré. Tohle bohužel u Zločinu neplatí. Na závěr bych čekala to nejlepší, tady byla zajímavá rozehrávka, pak tvůrcům zřejmě došly peníze nebo invence a nastal unáhlený konec. Předchozí série měly 12-13 dílů, tato skončila v polovině. Jako divák jsem se cítila ošizena. A závěr? Zločin si můžete dovolit, když se na něj nepřijde? ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se v malé roli ošetřující lékařky objevila zpěvačka Patti Smith. (dvix72)

Reklama

Reklama