Reklama

Reklama

AC/DC: Live at River Plate

(koncert)

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert, který v Buenos Aires natáčelo 32 HD kamer, trvá 110 minut a je napěchován 19 skladbami. Záznam vznikl při turné "Black Ice World Tour" v roce 2009, který celkově vidělo víc než 5 milionů fanoušků.
Seznam skladeb:
Rock N Roll Train
Hell Ain't A Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Shot Down In Flames
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot To Thrill
War Machine
Dog Eat Dog
You Shook Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock
Highway To Hell
For Those About To Rock (We Salute You) (Warle)

(více)

Recenze (48)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

AC/DC mají super koncertní záznamy, další parádní kousek. Jedná se o turné k Black Ice, takže vedle starých a stálých hitů jsou zde i tehdejší novinky. K tomutu trojkoncertu si pamatuji, jak se v Argentině vyhrávali lístky a dojatý tatínek se synem, kteří byli mezi výherci, dokazují, že je to srdeční a emoční záležitost. Jestli to tahle bude vypadat v Drážďanech, tak to bude skvělý zážitek, i když v Latinské Americe, to jsou velcí "blázni". ()

betyn 

všechny recenze uživatele

Parádně zachycený koncert,který baví i díky skvělým 32 HD kamerám.Vše je sice stejné,ale zároveň jiné :-).Opět jsem si připomněl Hells Bells a spoustu dalších,již kultovních písniček.Co tento koncert zdobí jsou nové,propracovanější kulisy a já sem rád,že neumírající legendární skupina je stále na vrcholné úrovni.Už se nemůžu dočkat dalšího koncertu,který by mohl být třeba v Praze :-)! ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Stále to samé dokola, nic nového, vždy téměř na chlup stejný koncert, stále stejný setlist oživený většinou jen o dva tři nové songy, stejné vystoupení a přesto mě vždy z jejich koncertu mrazí a snad nikdy neomrzí. Vynikající obraz ve full hd a výborně namixovaný zvuk s 32 kamery dělá opět z tohoto našlapaného koncertu nezapomenutelný zážitek. Jedinný co mě tak trochu vadí je dělený obraz. Kurva, jsou v té Argentině ale pěkné baby. ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele

Atmosféra na 1*, což se v Jižní Americe tak nějak očekává. Ačkoliv mám AC/DC hodně rád, s jejich živáky mám problém, že mě po nějaké chvíli začnou lehce nudit. Ten kolovrátkovitý a zatraceně chytlavý bigbít, který chlapci od proinožců hrají desítky let a furt jim to šlape, mně prostě sedne v hospodě z jukeboxu a věřím, že bych si užil i koncert, ale DVD je něco jiného. Třeba na koncerty Iron Maiden bych se mohl dívat furt dokola, u AC/DC to neplatí. ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Možno pomenovať iba jediným slovom - genialita. Šalejúci Argentínci na tribúnach štadióna River Plate nasávali každý kúsok tejto skutočnej hudobnej geniality. Geniality v každom slova zmysle - začínajúc hudbu, končiac snáď predajcom popcornu. Pekelne-nebeský hard rock. Hudba, ktorú nemožno žiadnym spôsobom prekonať. Angus Young a jeho austrálska družina vo forme, v akej by chceli byť aj naši dôchodcovia. AC Blesk DC je iba jeden. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama