Lucie Bílá 011 (TV pořad)

Dokumentární / Hudební

Česko, 2011, 70 min

Jiří Kos

• triatlet

Lucie Bílá si může dovolit natočit i takto zbytečný pořad. Množství hodnotících osobností nezaručí poutavost.(11.4.2011)

Lucie Bílá má opravdu jedinečný dar a troufám si říct, že je to tak trochu český fenomén. Není pochyb o tom, že je to jedna z nejlepších (ne-li nejlepší) českých současných zpěvaček s perfektním hlasem. Nikdo neumí zpívat tak dobře na živo a způsob, jakým to dokáže prodat je neuvěřitelný. Někdy se mi příčilo její chování a vyjadřování, ale dnes musím říct, že je to opravdu charismatický člověk. Ale k dokumentu: ač jí nijak zvlášť neposlouchám a nesleduji, tak mě dokument bavil, i když si troufám říct, že být jiné režie, tak mohl být ještě zajímavější... Spoustu věcí už jsem věděl, více bych nechal prostor pro Lucii, aby předala své myšlenky a postoje... Něco bych vystříhal, něco bych přidal. Asi tak.(9.4.2011)

• pOne

Pokud mám hodnotit jako dokument, tak musím napsat že tento snímek je brak. Spíše než dokumentu se svým pojetím, vizuálem i obsahem blíží reklamě na SuperStar nebo něčemu podobnému. Velké množství povrchních a trapných scén, řečí o ničem, hluchých míst.(11.4.2011)