Reklama

Reklama

Catherine Deneuveová

(TV film)
  • Francie Catherine Deneuve
všechny plakáty
Francie, 2009, 52 min

Obsahy(1)

Psát o tom, jak ikona francouzského filmu stále krásně vypadá, by bylo nošením dříví do lesa. Kouzlo Catherine Deneuvové totiž zdaleka nespočívá v její kráse. Může to vyznít banálně, ale Catherine Deneuvové se předvším nezměnil charakter. Sama o sobě prohlašuje, že je stále stejná - líbí se jí tytéž věci, tatáž hudba, tytéž lidské vlastnosti jako kdysi. Kromě toho byla na jistou pozornost či dokonce slávu zvyklá už odmalička - oba rodiče byli herci a Catherine i její sestra Francoise hrály už od dětství. Na plátně se Catherine objevila jako třináctiletá. Když začala být trochu známější a chtěla se odlišit od své sestry, přijala za své dívčí příjmení své matky a z Dorleacové se stala Deneuveová. Ze vztahu s režisérem Rogerem Vadimem má syna Christiana a z lásky s Marcellem Mastroiannim vzešla dcera Chiara, která je dnes velmi známou herečkou a režisérkou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Příjemná hodinka s Catherine Deneuve, dokument lze doporučit všem, kterým něco říká slovní spojení francouzský film. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

C.D. je jedna z nekolika mala hvezd, ktere se drzi ve Francii v top ten uz nekolik desetileti. Presne to ukazuje tenhle dokument. Ubehlo uz padesat let, co Deneuve natocila sve prvni filmy, a porad toci dalsi a dalsi. Moje oblibena herecka, takze za to mluvi i hodnoceni tohohle dokumentu :) ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

CD je významná herečka a navíc natočila dva filmy s mým oblíbencem a navíc ještě Hnus a Sirénu od M., takže si svůj dokument zaslouží. ()

Reklama

Reklama