Kobra 11 - Atentát (TV film)

• Německo

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Anschlag

Akční / Krimi / Drama

Německo, 2010, 105 min

• MATADOR

Kobra 11- pilotní film ke 14. sezóně. Mno, asi takhle - jistá zaujatost z mé strany na Kobru 11 je bezesporu, ale nedá se nezpozorovat děsný propad! Tvůrci už opravdu nevědí, čím dříve zaujmout! Efektní triky? Mocný gang z jiné země? Hm, tohle přeci není Kobra 11 sakra, kde je to kouzlo těch kriminálních případů z počátku seriálu a hromada napínavých momentů? Tady už je to takové nucené, bohužel!(4.9.2011)

Výborný pilotní film k 15.sérii ! Opoti předchozím pilotním filmům : Na vlastní pěst a Konec světa už neni každou vteřinou akce. Akce je v tomhle pilotu hodně , ale není moc přehnaná (krom na začátku). Takže u mě dobrých 90%(25.3.2011)

• skinny

Jistě, atomový hříbeček vidím každeý den a to jsem si myslela, že nic praštěnějšího než "Konec světa" být nemůže, ale může, tam aspoň nefigurovala blbá blondýna, která mi byla nesympatická a lezla mi příšerně na nervy. Třemi slovy: nuda, nuda, nuda(30.8.2011)

• M.F.STUDIO

Hodně slabý pilotní film... Tohle se opravdu nepovedlo!(26.3.2011)

• BMWM3

Zajímalo by mě,kde jste to tak mohli vidět?(26.5.2011)

• LucMosss

1. díl: Děcka, neblbněte, tohle už není vtipné! Co do staré dobré Kobry 11 ještě před několika sezónami má tohle daleko. Že se na tento seriál díváte jen kvůli honičkám a výbuchům? Ale no tak, jen o tom to přece jen není...(24.8.2011)

Super pilotak. Najlepsie je ako na zaciatku rozmlátia služobné autá. :D(29.3.2011)

• kohout08

Prosím kde jste tenhle díl viděli? Tyžtak mi napište do zpráv díky.(18.7.2011)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji!(28.1.2012)

Komicky působí začátek, jak Semir a Ben vyučují na škole. :) Sice staré pilotní filmy bývali lepší, ale na čtyři hvězdy tento je.(18.2.2012)