Reklama

Reklama

Noční incident

  • USA Asylum Blackout (více)
Trailer

George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy nezaplatí. A tak pracují v kuchyni uzavřené psychiatrické léčebny, kde se léčí nebezpeční šílenci. Platí je slušně a je to úplně bezpečné... s pacienty vůbec nepřijdou do kontaktu. Jednou ale během děsivého hromobití těsně před večeří vypadne celý bezpečnostní systém, dveře cel se otevřou a šílenci začnou bloumat chodbami. Pomoc by měla dorazit velmi rychle. Bude to trvat jenom chvilku, takže musí trpělivě čekat... a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Z tohto námetu sa dalo určite vyťažiť viac. Psychiatrická liečebňa je vždy vďačný motív pre horor. Brutálne scény neboli až tak brutálne a atmosféra bola veľmi slabá. Ako tu už bolo spomenuté polovica filmu nudí a polovica filmu nudí trochu menej. Škoda, že kuchárov nebolo viac, a chovanci neboli brutálnejší. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Rádoby rocková grupa, která se neštítí si měsíce nemýt háro ,si vydělává na živobytí tím, že vaří a vydává jídlo v masivním betonovým bunkru, kterýmu říkají cvokhaus. To by ještě šlo. Co by nešlo je, že při výpadku štávy, myslím střídavého elektrického proudu, vypuká docela solidní panika. Člověk by tak nějak podvědomě čekal, že personál celýho esájlum, čítajíc celých pět dozorců na dvě sekce, dvě sestry a čtyři mastný, už výše uvedený kuchařský rokéry, se z toho neposere a je na to připravenej. To kurwa ! Není. A tak se z příjemných chovanců za plexisklem stávají nepříjemní magoři, co vyrazili nerezovou lavičkou právě to plexisklo. 60% P.s.: kousání zlobivejch prstíků potěšilo ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pominu-li dost absurdní fakt, že parta amatérských rádoby rockerů si bokem přivydělává kuchtěním v pakárně, jde o slušný průměr v žánru "oddechová zabijačka". I když hlavní postavy nejsou příliš sympatické a vy s nimi tedy vůbec nesympatizujete, děj je příjemně jednoduchý a divák si k tomu pochutná na několika milých brutalitkách. A velké plus je halucinační konec, který vás zanechá v lehké nejistotě. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Horory z prostredia psychiatrickej liecebni milujem,lebo maju super atmosferu,ktora je desiva,tiesniva az strasidelna,pri tej predstave ma clovek zimomriavky po celom tele a tento film nebol vynimkou,v ustave padne cely bezpecnostny system,dvere sa otvoria,sialenci zacinaju blaznit na chodbach a tak zacina peklo na zemi,parada,poriadne som si to uzil a citit z toho krajinu majstrov tohto zanru Francuzsko...:-) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Film z éry kdy se filmaři předháněli v tom,kdo natočí větší  hnus.Tohle je extra třída .Odpudivé ksichty, odpudivý filtr na kameře, odpudivý scénář.Odpudivé prostředí.Přitom Zahlerova kniha Špinavý kšefty na North Garson street nemá chybu.Sice je drsnější ale reálně napsaná.Doufám,že se Zahler při psaní scénáře neurve ze řetězu ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Do role George byl obsazen Josh Dallas, který mohl začít natáčet už v listopadu 2010. Bohužel produkce musela termín začátku natáčení posunout na leden 2011, kdy už se Dallas kvůli pracovnímu vytížení nemohl zúčastnit a nahradil ho Rupert Evans. (Cheeker)
  • S. Craig Zahler napsal scénář už v roce 1995. (Cheeker)
  • Dva lidé na premiéře filmu na Toronto International Film Festival omdleli. (Cheeker)

Reklama

Reklama