Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologická dráma dospievajúcich detí, ktoré sa nevedia vysporiadať s tým, že žijú v rozvedených rodinách. Príbeh hry sa odohráva prevažne v súdnej budove, kde sledujeme rozvodový proces manželov Hamarovcov. Pokojný priebeh "racionálneho" dohodnutého rozvodu naruší vstup syna Filipa Hamaru, ktorý požiada súd, aby zveril jemu do opatery sestru Moniku a obviní rodičov z nespôsobilosti vychovávať deti. Na základe týchto faktov sú obaja Hamarovci nútení rekapitulovať svoj život a hľadať chyby, ktoré urobili. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý námět a příběhy o rozvrácených vztazích a všem, co z toho plyne. Na příkladu Filipa scénáristka ukazuje i počátky oněch rozvratů.  Co do něho nesedělo, bylo, že inteligentní a na svůj věk zkušený a zodpovědný hoch nepoznal, jak hloupě jedná. Dnes je vše samozřejmě úplně jinak. Děti z rozvedených manželství už se nemusí ve společnosti, škole cítit vyloučení. Právě naopak. ()

Reklama

Tipko 

všechny recenze uživatele

Na tejto dráme s kvalitným hereckým slovenským obsadením ma oslovila hlavne pointa, že rozvod nemusí byť vždy tým najlepším riešením konfliktných manželských vzťahov a navyše ním hrozne trpia zvlášť deti. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama