Reklama

Reklama

Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka

  • Velká Británie Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit (více)
Trailer

Obsahy(1)

Wallace, roztržitý vynálezce milující sýr, a jeho věrný pes Gromit. Plastelínoví hrdinové mimořádně úspěšné a Oscarem oceněné série krátkých animovaných grotesek se dočkali celovečerního příběhu. Ocitají se v první obranné linii, která má chránit výstavní zeleninu obyvatel městečka před králíky a jinými škůdci. Jako Hlodobrana si vedou velmi zdatně a s úspěchem brání výstavní kousky, s nimiž se mají pyšní pěstitelé zanedlouho zúčastnit tradiční výstavy Obří zeleniny. Mimo jiné i svým vynálezem nazvaným Norocuc, kterým vycucnou králíky z nor a odvezou si je domů, kde je zavírají do sklepa a obětavě se o ně starají. Wallace současně dokončuje nový vynález, který dokáže vysát z hlavy všechny nežádoucí tužby. Doufá, že s jeho pomocí zbaví králíky touhy po zelenině, a pak je bude moci pustit na svobodu... (TV Nova)

(více)

Diskuze

AntonG.

AntonG. (hodnocení, recenze)

stryko158: No protože pokud vím tak už do kin šel s titulkami (naštěstí), český distributor se rozhodl vydat film bez dabingu i na dvd a v televizi o něj (zatím) neprojevili zájem. Takže prostě není.

cobretty

cobretty (hodnocení, recenze)

Mno..tak tohle je zatim nejslabsi pocin nick parku (mozna jeste se slepicim uletem)..prislo mi to jako neprilis podareny pokus o parodizaci vseho mozneho vcetne sama sebe, coz je nyni ve filmu pomerne trendy, ovsem s prihlednutim samozrejme prave k tomu z jake dilny to vzeslo. Nick park proste umi a i na tomto snimecku je to videt, ale jak uz jsem rekl..je v nich neco vic, nez co zde ukazali.

Rex Mundi

Rex Mundi (hodnocení, recenze)

Giselher: nedostatok humoru? diskutujes pri spravnom filme? humoru bolo hajajaj, hlavne narazok, ktore su o to lepsie, ze sa nevnucuju - len ich asi treba pochopit ;-)

 (hodnocení, recenze)

Neznám tuhle sérii a tohle bylo moje první setkání s W&G. Po shlédnutí filmu jsem šel do nejbližší půjčovny a půjčil si Slepičí úlet a hledám teď po webu všechny jejich příběhy. Chci mít doma komplet! Ano, pochopily jste - tento film vás dostane. Pokud neznáte tuhle dvojku a pokud se po jejich shlédnutí nestanete jejich fanoušky - něco s vámi není v pořádku!

 (hodnocení, recenze)

Tento film jsem viděl bohužel jen ve francouzštině, ale musím říct, že postavičky z plastelíny jako živé, dokonalá animace a spousta detailů mi vynahrazují jednoduchost příběhu a nedostatek humoru. Přesto jsem tento film shlédl rád, vcelku jsem se pobavil a filmy s Wallacem a Gromitem budou vždy patřit k mým oblíbeným.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Skvělý skvělý skvělý! Sice jsem Wallace a Gromita neměla ráda, protože byli jako poslechové cvičení na olympiádě z Aj ( patné kalhoty, tuším ;), ale rapidně jsem na ně poslední dobou změnila názor. Králíkodlak byl fakt perfektní, nejlepší byly figurky králíků a pošahanej pastor

CRUSTY

CRUSTY (hodnocení, recenze)

Moc pěkně udělaná animace, ale film jako takovej mě trošičku sklamal, viděl sem od nich předchozí 3 filmečky a musím říct, že byli nápadově lepší.Jinak se mi líbil,podíval bych se znova:)

Související novinky

Aardman to rozjíždí

Aardman to rozjíždí

21.06.2007

Studio, které proslulo plastelínovými animáky Slepičí úlet a Wallace a Gromit: Prokletí králikodlaka a loni si vyzkoušelo digitální animaci v Spláchnutém, nedávno zamávalo na rozloučenou DreamWorksu… (více)

Rychlonovinky

Rychlonovinky

31.01.2007

DreamWorks a Ardman Animations téměř 10 let pracovali společně a vzešly z toho celkem 3 animované filmy: Slepičí úlet, Oscarový Wallace a Gromit: Prokletí králíkodlaka a Spláchnutej. Obě studia se… (více)

Reklama

Reklama