Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 1

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (284)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ty jo, Trnka měl lepší animaci. Ted nevím jestli datum téhle animované stoky se datuje před anebo těsně před vyhynutím dinosaurů, ale podle technické úrovně to bylo před. Lituji děcka a jejich rodiče co jdou na tohle do kina. Fakt to rovnou mohli ty peníze za kino spláchnout do hajzlu a vyšlo by to nastejno. Nejhorší co jsem letos viděl. Normální člověk to nemůže dodívat do konce. Zlatej Depp a jeho piráti. Fakt strašný. 0% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Od Aardmanu automaticky čekám to nejlepší, ale to se tentokrát tak úplně nepovedlo. Zejména ve střední části je tenhle film vlastně málo zábavný. Celkově tu jsou sice mraky drobných fórků snad v každém záběru, ale uprostřed se v tomto prostředí neodehrávají žádné vtipné scény. Většina humoru je opět zaměřená na dospělého diváka (a část je natolik sofistikovaná, že je ani spousta dospělých nepochopí). Ale klidně je možné, že původní verze byla zábavnější. Tudíž může moje hodnocení časem vyšplhat o hvězdičku výše (70%). ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Piráti jsou skvělí a upřímě mě překvapilo, jak jsem se bavil. Technicky bravůrní práce, příběh v rámci žánru v pohodě a několik opravdu povedených zábavných situací. Bavil jsem se parádně, pěkně to odsýpá, vůbec nenudí a navíc skvělý dabing v čele s Trojanem, který tomu dal opravdu hodně! Věřím že dabing převyšuje originální znění. Nemám důvod nedát 4* :) ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Na nabudenie atmosféry toto video - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DWOFLtsDvbw. Animáky od Aardmanov mám rád, sú iné ako od amerických štúdií, neobsahujú totiž infantilný humor a predstavujú dobrodružstvá naozaj pre celú rodinu. Piráti potešili ako máločo v poslednej dobe, pripomínajú najvydarenejšie Asterixove dobrodružstvá (úvod ako s galskou dedinkou, cestovanie po mapách...). Všemožných vtípkov je veľké množstvo, k tomu sympatické postavy, veľmi príjemný a nápaditý príbeh. Namakané pirátske dobrodružstvo! Najlepší pirátsky film a spolu s Rangom najlepší animák posledných 2 rokov. Možno o jednu * nadhodnotím, ale urobím to rád, zábava totiž trvá až do úplného záveru tituliek a to sa cení. Arrrrrrrrrrrr !!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No cekal jsem teda o dost vic. Nijak objemnej pribeh o tom, jak se chce blbecek kapitan stat piratem roku, do toho zapletka s kralovnou a "papouskem" se misty vcelku vlece, sceny bez jakyhokoliv vtipu jsou stridany scenama s az moc vtipkama, kde bohuzel kvantita prevazuje nad kvalitou. Ani ta plastelina nepusobi nejakym uzasnym dojmem a tak to zachranujou jen dobry pisnicky a sem tam nejaka povedena scenka. Znova uz bych si to asi nepustil. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Pirátská loď, která byla pro potřeby natáčení postavena, vážila 700 kg a její délka činila přibližně 4,2 metru. (Thomas05)
  • Kvůli stížnosti jedné z nadací pro nemocné leprou byla loď malomocných, která je vidět už v traileru, přejmenována ve filmu na loď morovou. Jak je poznat podle odpadávajících končetin námořníků, na palubě morové lodi se však stále plaví malomocní. (pajik)
  • Postavu piráta Albina nadaboval Andres Iniesta, znýmý hráč fotbalové Barcelony. (Wade)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama