Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 2

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No cekal jsem teda o dost vic. Nijak objemnej pribeh o tom, jak se chce blbecek kapitan stat piratem roku, do toho zapletka s kralovnou a "papouskem" se misty vcelku vlece, sceny bez jakyhokoliv vtipu jsou stridany scenama s az moc vtipkama, kde bohuzel kvantita prevazuje nad kvalitou. Ani ta plastelina nepusobi nejakym uzasnym dojmem a tak to zachranujou jen dobry pisnicky a sem tam nejaka povedena scenka. Znova uz bych si to asi nepustil. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Od Aardmanu automaticky čekám to nejlepší, ale to se tentokrát tak úplně nepovedlo. Zejména ve střední části je tenhle film vlastně málo zábavný. Celkově tu jsou sice mraky drobných fórků snad v každém záběru, ale uprostřed se v tomto prostředí neodehrávají žádné vtipné scény. Většina humoru je opět zaměřená na dospělého diváka (a část je natolik sofistikovaná, že je ani spousta dospělých nepochopí). Ale klidně je možné, že původní verze byla zábavnější. Tudíž může moje hodnocení časem vyšplhat o hvězdičku výše (70%). ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná s Martinem Freemanem, kterej by se ale měl zaměřit na výslovnost písmene "P". To se někdy nedalo poslouchat, jak do toho prskal. Každopádně sranda byla, nápad to mělo, příběh s cílem, zvrat před koncem a krásný "vyvrcholení". Mám ráda animáky, pže jsou často stejně drsný jako normální filmy pro dospělejší diváky, ale tady oceňuju, že vlastně po dlouhý době je to pohádka v pravym slova smyslu a stejně se dokáže líbit všem věkovejm kategoriím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $31,051,126Tržby Celosvetovo $122,396,513Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,217,593 //počet predaných kusov 128,910Tržby za predaj DVD v USA $4,514,290 //počet predaných kusov 257,931║ Aardman to opäť naplno rozbalil, vydarené plastelínové dobrodružstvo. /80%/ ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

U Neptuna, to byla ale švanda! :o)) Kdyby filmek měl o něco lepší scénář (zbytečně vsunuto pár cliché-scén), tak bych uvažoval i o maximálním hodnocení. Plastelínová animace pobavila a naznačila, že i v dnešní době má smysl točit takové filmy (nemusí být jen digitální animace). Pozor na piráty z 19. století! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně v londýnském pubu U spolknutého navijáku a ve scéně v Lonely Street se objeví Joseph Merrick, známý jako Sloní muž. (Tomihiro)
  • Kvůli stížnosti jedné z nadací pro nemocné leprou byla loď malomocných, která je vidět už v traileru, přejmenována ve filmu na loď morovou. Jak je poznat podle odpadávajících končetin námořníků, na palubě morové lodi se však stále plaví malomocní. (pajik)
  • Charles Darwin byl ve skutečnosti členem společnosti Gourmet or Glutton, ve které se mimo jiné pojídala neobvyklá zvířata, jako sovy a papoušci. (HellFire)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama