Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když přijde úspěšná francouzská herečka o práci v dabingu, je schopná jet i přes půl světa, aby ji zase získala. Má v plánu přemluvit herečku, které propůjčuje hlas, aby se do jejich společného seriálu zase vrátila... Jeanne je poněkud výstřední francouzská dabérka, která propůjčuje svůj hlas slavné americké herečce Jennifer Marshallové v populárním televizním seriálu Páry z L. A. Nyní se v Americe točí už třetí řada seriálu, Jeanne právě podepsala smlouvu a dokonce jí ztrojnásobili plat. Jeanne má radost, že bude mít na roky vystaráno. Netrvá to však dlouho – Jennifer se rozhodla ukončit kariéru z důvodu nervového zhroucení. Jeanne neví, co s ní bude dál, jinou práci nemá a ani na castinzích není moc úspěšná. V zoufalství se rozhodne, že se vydá do Los Angeles přemluvit Jennifer, aby se vrátila a zase točila. Tam se seznámí s podnikavým a přitažlivým mužem Farresem, který jí otevře dveře do šíleného světa Hollywoodu... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (6)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Poměrně zmatená, nesourodá komedie, kterou ani snažící se Florence Foresti nevytrhne. Příběh vymyšlený docela dobře, herecky to taky ušlo, ale to celkové provedení se vůbec nepovedlo. Kdyby se tak moc nekopírovali některé scény, kdyby existoval alespoň nějaký náznak scénáře, kdyby chování postav nebylo tak předvídatelné, kdyby se tvůrci drželi typického francouzského humoru místo toho amerického .... je tam bohužel hodně kdyby. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tohle není komedie, ale trapárna, za kterou je divákovi až stydno. Je to jen pokus o primitivní humor, který ale nefunguje. O scénáři nemá cenu psát, protože neexistuje. Jen se zde vrší páté před deváté motivy stokrát známé z jiných film a jsou tak zmatečně poskládané, že nedávají smysl. Ubohý výkon. /20. 6. 16./ ()

Reklama

julie_mie 

všechny recenze uživatele

Florence Foresti je vtipná - jako vždy. Velmi mile překvapila i Muriel Robin, která se po dlouhé době objevila na plátně a rolička sebestředné managerky-snobky jí sedla dokonale. Kéž by se teď objevovala houšť i na divadle. Jamel je číslo a tady opět nezklamal. Příjemná komedie na sobotní večer. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Trochu slabá bláznivá francouzská komedie plná přehrávaných scén, slabou hlavní protagonstkou a lehce podprůměrným scénářem. Na druhé straně je to nenásilná odpočinkovka, která rozhodně v televizi neublíží. Pro tyto případy jsou ** přesně dělané. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Muriel Robin se ve filmu objevila na žádost Florence Foresti. (julie_mie)

Reklama

Reklama