Reklama

Reklama

Malo se na policejní akademii přihlásil se svými nejlepšími přáteli A.D. a Lucasem. Po skončení studií mu poskytne ochranné křídla policejní kapitán Joe Sarcone, bývalý partner a kamarád jeho nebohého otce. Malo se stane součástí jeho jednotky Street Vice Crime Task Force, která je však seskupením totálně zkorumpovaných lumpů, darebáků, gaunerů a narkomanů v policejních uniformách. Vysvitne, že bezohledný Sarcone je jakýsi křestní otec místní policejní mafie. Po jaké cestě se vydá Malo? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro dostal malou roličku, kde byl donucen se vrátit ke svým gangsterským filmům a musel tak pronášet hlášky, které se zdají skutečně stupidní. Nezdají, ony jsou. Člověk si řekne, že oscaroví herci jako Robert De Niro a Forest Whitaker si budou svoje filmy vybírat lépe, ale kdo aspoň jednou nevstoupil do zakalených vod? Tohle se jim nepovedlo, ale pořád si můžeme říkat, že prostě chtěli dát šanci méně známým lidem, kteří si díky jejich jménům také budou moct udělat jméno ve filmové branži. Chtěl bych ale vynést drobné přání, aby se režisér Jessy Terrero a L. Philippe Casseus na film vykašlali a dělali raději něco jiného. Na čem film troskotá již od začátku, to je scénář. Jsou zde zajímavé postavy, které nejsou vůbec vystavěny, nemají vývoj. Snad v postavě 50 Centa je něco naznačeno, ale to je tak všechno. Dialogy psal Casseus snad potmě, a to mu je ještě opravila jeho mladší dcera, pokud nějakou má. Případně dítě od sousedů a on už si to pak po sobě nepřečetl. Divák tak dostává hodinu a půl tak neskutečně klišovitých keců i scén, až to pěkné není. "Freelancers" je snímkem, který postrádá napětí, snaží se šokovat, kde je to zbytečné, akčně selhává, protože výstřely zasahují místa, kam pistole většinou nemíří. Říkám si, že si 50 Cent chtěl zase zahrát v něčem, kde by dostal trochu víc prostoru. Ten dostal a vlastně je na něm vidět, že se s ním něco děje. Závěr je ale zase zabitý. De Niro i Whitaker nehrají špatně, ale proč by se snažili, když tohle už je od začátku špatně? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Protekční černoušek fušuju do fízlaření v jedné z nejblbějších gangsterek současnosti. Do kroku mu vyhrává průjem, googlem označovaný jako rap, jehož existenci obestírá hromada legend. Jedna z nich praví, že těhotné ženy vystavené jeho sžíravé intenzitě porodí tříoké ratolesti a lovcům velryb na čele vyraší bradavka, ale to jsou jen legendy. Po tvrdém nátlaku veřejnosti se hrstka severských vědátorů oddala dlouhému a nákladnému výzkumu a podařilo se jí prokázat, že z říše zvířat jsou imunní kobylky a negři, u lidí vykazují nečekanou odolnost jedinci s IQ pod 80. Freelancers si v toxicitě s tím nejhlubším dnem hudebního vkusu nezadá, při jeho sledování se každá buňka mého těla zmítala v agónii a kdyby jen to. Absolutnímu zprznění filmové kariéry neušel ani kdysi nejlepší herec planety. Pevně věřím, že De Niro neprodal svou prdel lacino a konečně si může dovolit tu nablýskanou sekačku od Mountfieldu, ale otázka zní, jestli mu stála za cejch pětidolarové kurvy. Nikdy mi blbost filmu nezraňovala uši, všechno je jednou poprvé. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

„Víte, pane profesore, vy to nehrajete špatně...“ vybavil se mi rejža Císler z prvních Básníků. Jenže řekněte něco "padesátníkovi", když to produkoval, že... Copak mimické svaly, ty taky ne, ale ten 50cent nemá hlavně soudnost. A asi ani žádný kamarády. Aby mu řekli, jakýho vola ze sebe za svoje prachy úspěšně dělá. To, čím mě policajt-smažka Whitaker potěšil, mi ten blbej padoš úplně zprasil ... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

V souvislosti s Freelancers je pro mě doslova až zarážející, jak se vzhledem ke všem možnostem, které tu měli tvůrci k dispozici, mohlo stát, že ve výsledku nakonec působí celá tato podívaná tak moc nepovedeně. Poměrně slušný casting, sice tuctovější, přesto ale poutavý a zajímavý námět, výrazné prostředí a působivá atmosféra, a přesto všechno se jedná jen o lehko zapomenutelný policejní thriller, právem zapadlý mezi hromadou dalších béčkových projektů, o které příliš nikdo nejeví zájem. Kde se tedy stala zásadní chyba? Podle mě jednoduše ve zpracování, kde tvůrci upřednostnili před přímočarostí nějaké své prapodivné ambice, ve smyslu neudělat to divákovi ve sledování děje příliš jednoduché, což je fajn v případech, když k tomu je jak vychytaný scénář, tak tvůrčí talent, jenže v tomto případě ani jedno k dispozici nebylo, a tak z toho vznikl jen jeden otravný kostrbatý propletenec, kde se jen chaoticky skáče ze scény do scény a strašně to nudí. Snad ještě zásadnějším problémem tu jsou ale jednotlivé postavy, které se chovají absolutně podivně a nevěrohodně, a hlavně uchopení ústředního (anti)hrdiny jsem vůbec nepobíral, jelikož pravidelně po deseti minutách se tu měnil ze zlýho poldy na hodnýho, v jedné scéně něco radikálně odsoudil, aby to hned v následující sám udělal, a hned vzápětí to zas odsoudil, no a v závěru to pak začne hrát na úplně všechny strany, a to jsem se v té jeho postavě ztratil definitivně, no hodně nepřesvědčivá figurka, což se dá ovšem vlastně tvrdit ale i o všech ostatních. Já tento film zkrátka vidím tak, že si tvůrci vzali až příliš velké sousto, které naprosto neukočírovali, a jak už jsem prostě zmiňoval, nakonec z toho vzniklo zkrátka jen tuctové béčko, které nemá v podstatě čím zaujmout. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nešlo. Film měl určitý nápad a motiv. Ale základní účelem hlavních herců a účel filmu jsem teda vůbec nepochopil. Kdo je hrdina ve filmu ? Možná vám to řekne něco víc. Ale pro mě naprosto zbytečný film. Při filmu jsem se strašně nudil a u filmu jsem musel dělat asi 6 přestávek. Takže bohužel, film asi nesednul. Proto hodnotím jen na 8% = odpad! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v New Yorku, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom meste New Orleans. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama