Reklama

Reklama

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Animák pre dospelých zasadený do budúcnosti má celkom vydarenú animáciu, aj keď v niektorých postavách sa tvorcovia až príliš vyhrali. Aj humor je vydarený. Príbeh je jednoduchší, ale ujde. Jediné, čo som musel dosť prekusávať, bola hardrocková hudba. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Skvelý film s úžasným soundtrackom, úžasnou animáciou a úžasnou Angel. Škoda že piesne s filmu sa skoro nikde nedajú zohnať v dobrej kvalite. ()

Reklama

bierce 

všechny recenze uživatele

Animák zasazenej do postapokalyptickýho světa, jenž obývaj myši, kočky a psi, zmutovaný do lidský podoby. Příběh, pokud se to tak dá nazvat, je sbírkou stokrát omletejch klišé, pospojovanejch klipy na hudbu Iggyho Popa, Lou Reeda, Cheap Trick nebo Debbie Harry. Ony písně jsou IMHO dost hrozný (80's, klávesy fuj fuj a třikrát fuj), snad s vyjímkou dvou od Lou Reeda. Na druhou stranu, obrazová stránka písní, tedy klipy tvořící předěly v ději, jsou výborný. Zpracování pohybu v obraze občas připomene japonský anime. Animace je asi nejlepší stránkou filmu, stylově připomene některé filmy Ralphy Bakshiho. Opravdu zamrzí totální nepoužitelnost scénáře, tenhle film měl totiž velkej potenciál. Bohužel vzniklo dílko, které je dokonalým důkazem toho, že i přes atraktivní vizuál jde všechno do kytek, pokud chybí to nejzásadnější - příběh. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Já se u toho bavil jak malé děcko. Ty scény z tohoto filmu jsou tak zábavné, poutavé, či šílené, že si je až zapamatujete. Mě nejvíce drží ta scéna na diskotéce, kde Stretch a Dizzy okoukávají ty baby. Animace je totálně luxusní. Mok je snad jeden z nejlepších záporáků ve Sci-Fi kinematografii vůbec. Film mě držil i dějem i hudbou od začátku, až do konce. Mistrovské dílo. Jen má tento film jeden problém, kvůli kterému ale hvězdičku strhávat nebudu. Ve filmu je zvláštní přestup děje. Aby jste mě pochopili o čem mluvím, tak vám to vysvětlím. Film z počátku navnazuje svým vážnějším dojmem, ale jakmile ten film hraje déle, příjde mi méně vážnější. A ten pocit mám snad pokaždé, co se na tento film dívám. Neříkám, že vás to bude méně bavit, ale myslím si, že kdyby to mělo vážnější atmosféru, bylo by to ještě lepší. Ale já tomu i tak dám 5*, protože u tohohle filmu se bavím vždycky na 100%, animace mě unáší společně s hudbou, a Mok je dokonalý záporák. ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele

Skvělá muzika Lou Reeda, Iggyho Popa v obyčejném animáku, průměrnýho až podprůměrnýho režiséra, kterej má na rok vzniku krásnou animaci, ale mohl by se taky zaměřit na scénář. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama