Detektívna kancelária, ktorá využíva démonov na plnenie špinavej práce by bola fajnota. Ale démoni sú vo veľkosti pokemonov a každý ma inú úchylku. Jeden sexuálny delikvent, druhý žerie hovná, tretí pohŕda ženami, štvrtá je bezhlavo zamilovaná a desne otravná. Naozaj partička k zulíbáni ak im "pohodíte" okuliarnatú študentku cirkus sa môže začať. Tu mi nevadia ani zbytočné potoky krvi a afektovanosť. A veruže prča sa bude robiť zo všetkého mahou šodžo, Conana, anjelov a v poslednej epizódke aj z Boha, ktorý uprednostňuje záchodový humor. :) Energické animované rúhanie.(22.8.2011)
Čistokrevně komediální anime, kterému prospívá hlavně poměrná krátkost (13x10 min), díky které se jinak neustále opakující vtípky a situace nestíhají omrzet. A jakého že druhu humoru se dočkáme? Černého, fekálního, sexuálního, sexistického a dalších spadajících do škatulky "v dobré společnosti se nesluší". Nevoní-li vám tyhle "podřadné" odnože, Yondemasu yo, Azazel-san váš názor asi nezmění, zbytek by ale neměl těch dvou hodinek strávených ve společnosti tak trochu netradiční detektivní kanceláře rozhodně litovat.(9.7.2011)