Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show s koňskou dávkou humoru od mistrů zábavy. (TV Prima)

Recenze (40)

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

Prima obnovuje torturu? Smutná ukázka toho, jak je na tom dnešní česká televizní tvorba s humorem. Opravdu špatně. Takhle slabý materiál v hlavním vysílacím čase? Tomu nepomůžou ani držitelé Českých lvů. Jestli něco nesnáším, tak je to sestříhaný umělý potlesk a smích ... u pořadu s živým publikem !! ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Zábava by měla být univerzální a inteligentní humor by měl zasáhnout většinové publikum - přesně to, co se zde neděje. Novotný má tak specifickou cílovou skupinu, že je těžké do ni patřit. Museli byste být totiž debilní - asi podobně jako Novotného tragický syn. Jedna hvězdička za hosty - dnes například Petra Černocká. ()

Reklama

Avarga odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé tohle je zlé. Veškerá odpadlá svoloč z Novy přešla na primu a udělala tento skandál zvaný Trampoty. Spocený outsider se vrátil a je to ještě horší než tehdá na Nově. Akorát zrovna sleduji díl o sexu, a jen se bavím zhnuseným pohledem své drahé polovičky. Už po třetí padl dotaz - "Co je tohle za sračku?" Zrovinka jsem dokoukal vystoupení K. Brožové, kde playback bil do očí, až to bylo smutné a trapné. Holt Prima jde do háje a dobře jí tak, když si tam pustí levné herce, kteří se snaží dělat srandu, která je spíš ubohá trapnost, na kterou se dá koukat jedině po 20 pivech a 10 panáků vodky... A možná ani po tom by to nesmírně ožralému člověku nepřišlo vtipné :/ Takže -> vidím to teď poprvé a je mi z toho na blití - nekoukejte na to, jinak si ukroutíte hlavu naprostým nepochopením, jak je vůbec možné natočit takovou (bez prominutí) sračku! Bože a ten nahranej smích... maj gááááááááááát ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Od těch dob, kdy velekníže české zábavy, tehdejší ředitel Novy Vladimír Železný ve svém pořadu Volejte řediteli prohlásil, že bavič Novotný dosahuje Menšíkovských rozměrů, jsem se na tohoto takzvaného baviče tak trochu zaměřil, protože Menšíka mám vlastně docela rád a mrzí mě, když je srovnáván s tak nevtipným a nevkusným nehercem. Jako voda na mlejn mi přišlo znovuoživení zábavné šou Trampoty. Přátelé, bylo to strašné a ještě teď to bolí. Začínám věřit, že obstarožní Novotný je v nějaké sektě, kde sedí v jedné lóži s majiteli různých televizních stanic. Ostatní sektáři pak chodí do jejich pořadu dělat falešný smích. Nejraději bych ještě nakydal pár sprostých nadávak ohledně toho jejich humoru, ale on tam žádný nebyl. Tento pořad neměl vůbec vzniknout a pokud to bylo nevyhnutelné, proč se to nejmenuje alespoň Trapárny. Pochopil bych, že si tvůrci dělají legraci ze sebe samých a že tu na nás nic vtipného nezkouší. Bohužel, stále jsme jako diváci chápáni jako banda tuplovaných polodebilů bavící se samohanou u televizní zábavy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Comeback jako ze zlého snu? Kam na to chodíte. Těžko říct, kdo koho víc žádal. Jestli Petr Novotný televizi, nebo televize Petra Novotného. I stalo se léta Páně 2011, že lukrativní slovo dalo slovo a věčně upocený bavič se vrátil bez větší odezvy na několik večerů na obrazovky tv Prima. Nebyla to už taková řachanda, jako v dobách jeho největší slávy, ale byli i tací sebevražední humorní atentátníci, kteří jeho návrat přivítali s trhavinou okolo pasu. Novotný myslel na všechny sorty a kategorie diváků. Nechybělo gay okénko s osvědčenou dvojkou Martin Zounar & Mário Kubec a s nimi celá řada umělců se uvolila vyzkoušet si vzdálenou ozvěnu disciplíny zvané humor. A nutno dodat, že je to disciplína přetěžká i nevděčná. Z baviče roku se stal Novotný rázem nebavičem roku. Jednalo se vesměs o humor podřadné kategorie. Jako kdyby Novotný někdy dělal nějaký výsostný humor, že. Stále to samé, co před léty, akorát se sledovaností hrstky diváků. Těžko přetěžko se bavič jedné televizní dekády smiřoval se značným poklesem popularity. Navíc se jeho zdánlivá invenčnost smrskla na vesměs nezajímavé historky ze života baviče, anebo se k dobru přidal nějaký trapný výstup, respektive scénka, nějaké osobnosti, co byla děsně "cool" v té době, anebo přinejmenším děsně "cool" připadala Novotnému. Tak či onak, i ta Prima po nějakém čase došla na to, jak přestřelila se zoufalým programem jednoho estrádního umělce a pro jistotu po pár dílech celé to ledabyle poslepované lepolero stáhla z vysílání. Přece jenom takový nezábavný nevkus v prime time vysílání byl i na Primu dost. Možná se i ten Adamec jednou ohradí, že svůj talent rozmělnil právě u takových "novátorů" humoru, jakým byl, je a jistě bude Novotný a jim podobní pseudo "šoumeni". Budiž jim humorná hrouda lehká. Mé hodnocení: 20% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhá v divadle Palace. (Halloween9)

Reklama

Reklama