Reklama

Reklama

Chlastomas

(amatérský film)
Česko, 2010, 66 min

Obsahy(1)

Mysteriózní martyrium. Tajemná a mystická postava modly alkoholu - Chlastomase - se vrací z hlubin zapomnění! (oficiální text distributora)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky dávám za to, že je to vědomě jen blbůstka pro kamarády která se nebere vážně, za to, že se to snaží o nějaké kostýmy a masky a za to, že celá druhá polovina se odehrává v Křinci (a lezou tam i na Chotuc, tati, to by se ti líbilo :D) a z toho jsem byl úplně konsternovaný, protože to tam docela dobře znám. Jo, a asi jednou jsem se u něčeho zasmál, ale jinak je to fakt jen blbůstka pro kamarády, u které se asi budou bavit převážně jen oni, zatímco já se u toho jen strašně nudil. V první půlce se to aspoň snažilo mít nějaký děj, ale v té druhé se z toho stane něco úplně jiného a nějaký konec to nemá, když se celý štáb po výletu z Křince (asi) v Lysé nad Labem ožral a přitom točili dál, dokud to někdy neutnuli. Věřím, že si natáčení užili, přeju jim to, ale já z toho prostě nic nemám, když jsem se nemohl účastnit. Takže mi to vlastně nic nedalo a popravdě jsem od toho čekal něco úplně jiného, než tohle. Do žánrů bych asi dal komedii a fantasy, jestli to mělo být i něco jiného jsem nejspíš přehlédl, ale moc bych na to nesázel. Ale ten Křinec mě v tom fakt potěšil (+ vlak do Městce Králové, ten byl snad ještě lepší), aspoň vidím, že nejsem jediný kdo ten městys zná... 2* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film získal hlavní cenu festivalu PAF 2011. (w15)
  • Točilo se v Nymburce, Mladé Boleslavi, Křinci, na zřícenině zámku Kuncberk a hlavně na vrchu Chotuc. (w15)
  • Hudba k filmu vznikla improvizací herců přímo při natáčení, dále bylo použito několik skladeb kapely Bratři citaráci. (w15)

Reklama

Reklama