Reklama

Reklama

Nevysloveno

(amatérský film)
Krátkometrážní
Česko, 2010, 14 min

Obsahy(1)

Petra miluje Lukáše. Lukáš má rád Petru. Jejich společné štěstí nemůže nic narušit. Než dojde ke zvratu a věci mezi nimi nevyslovené se začnou odkrývat. Film o jednom vztahu a dvou horkých hlavách. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

ppprevit 

všechny recenze uživatele

Nevysloveno je opravdu příznačný název. Pokud někdo natáčí film o partnerských vztazích a je jeho úmyslem, aby si divák věci domýšlel, musí mu nechat aspoň nějaké berličky. Ty, kterých jsem si tam všimla, byly vratké jako lipová hůl prožraná červotočem a k hlavní pointě mě (byla-li jaká) vůbec nedovedly. Asi je to na mě až příliš umělecké. Edit: Po opětovném shlédnutí měním na jednu hvězdičku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak jestli o tomhle je život… Každý nějak začíná a asi každý začínající „filmař“ si zkoušel doma svůj kraťas, což je naprosto v pořádku, ale ne každý měl tu odvahu dávat to na you tube. Mladí tvůrci čtrnáctiminutového Nevysloveno by si měli sundat růžové brýle a nejprve zapracovat na tom hlavním – pořádném příběhu. I kdyby se měli někde inspirovat, tak scénář je základ. Tomuhle netluče srdce a ve finále to působí jako umění v prášku. Myslím, že mám něco nakoukáno, ale sebevraždu jsem mezi těmi rádoby uměleckými pokusy zdaleka nevypozoroval. Asi toho musím ještě hodně nastudovat.. ()

Reklama

MoniqueR 

všechny recenze uživatele

Každý nějak začínal a je vskutku zajímavé sledovat Koláčkův vývoj. Vzhledem k realizačním možnostem jde o zajímavou vztahovou sondu, která jistě není pro každého, ale mě si získala. Jako ze života. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama