Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„To je úleva, dělat s někým, kdo na darovaného koně hodí sedlo a nezírá na zuby," říká Frank Underwood, který je ochoten sesadit i předsedu strany, aby dosáhl prosazení svého školského zákona. Ten potřebuje ke svému plánu. A k tomu potřebuje Russoa. Ano, svět se točí dál a Frank má vždycky náskok. Manipuluje s lidmi tak, že ve chvíli, kdy si to uvědomí, už svůj pád nedokáží zastavit. I Zoe Barnesová, ambiciózní novinářka, nechává za sebou padlé. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahání za nitky v Bílém domě, které nejsou nikterak zásadní. Avšak velké extempóre kolem nenápadné Zoe je mnohem zajímavější a podstatnější pro celý děj v x dalších epizodách. Nadějná novinářka je "more then meets the eye". Jedna z mála epizod která se netočí kolem postavy, ale je neménně důležitá pro hloubku těch okolních kolem něj. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Freddy věří, že když z dodávky spadne lednička, je lepší uhnout stranou. Já věřím, že to lednička má uhnout mě." Kongresman Underwood má ohromné ego, koule i načasování a jeho intrikování činí politickou scénu hodně zábavnou. A taky přináší poučení, jak je snadné stát se ovcí, když se nechcete stát vlkem. Tohle pan kongresman zkrátka umí a já mu posílám na transparentní účet 1 USD jako podporu na příští kampaň. Samozřejmě ho pošlu i jeho soupeři o křeslo, protože já vždycky stojím na straně vítěze. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra se rozehrála a jsem dost zvědavý jaké budou další tahy. Závěr jsem sice čekal, ale i tak je skvěle napínavý svým způsobem (sice tušíte co se stane, ale záběr končí a to co právě čekáte tam již není). ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prešlo málo epizód aby hlavná postava padla na nos takže vo svojich manipulatívnych činnostiach pokračuje ďalej. ťahanie za rôzne nitky zatiaľ vydáva svoje ovocie. Školský zákon Frankovi zatiaľ neprechádza ale každým jedným podpisom (hoci aj za cenu klamstva a vyrábania si nových nepriateľov) sa blíži k cieľu. Bolo by fajn keby tí nepriatelia čoskoro vrátili úder a oplatili rovnakou mincou v tejto hre o politické tróny. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama