Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Proč nemůže být nic bez boje? Kéž by řek někdy někdo – ano," povzdechne si Frank Underwood, když se mu nedaří zlomit svazek Tuska a indiánského sponzora strany. Tusk po něm žádá jediné, aby byl opět přítelem prezidenta, a peníze potečou správným směrem. Ale to si Frank nemůže dovolit. Lindě, vedoucí prezidentské kanceláře dává jasně najevo, kdo je tady pánem. Také Remy se rozhodl velmi tvrdě udeřit na Franka a vytahuje bulvár těžkého kalibru. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tusk vs Underwood. Působivá mind battle dvou velkých, leč velmi odlišných osobností, o náklonnost prezidenta. Nebylo vítěze ani poraženého, ale průběh určitě zapamatovánihodný. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět dostaneme lekci. Tady se hodí říct, neříkej hop dokud nepřeskočíš. Frank má plné ruce práce a Claire dohnala minulost. Moje zvědavost o Claire mírně stoupla. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě můžeme vidět Mercedes-Benz, patřící Remymu Dantonovi (Mahershala Ali). Vůz má registrační značku HX 0S6Z, vydanou federálním distriktem Washington D.C., s nápisem „taxation without representation“. Ve skutečnosti mají registrační značky formát XX 0000. Písemná řada HX navíc v té době ještě nebyla používaná. (noirre)

Reklama

Reklama