Reklama

Reklama

Domek z karet

(seriál)
  • Česko Dům z karet (více)
Trailer 4
USA, (2013–2018), 63 h 6 min (Minutáž: 42–60 min)

Tvůrci:

Beau Willimon

Předloha:

Michael Dobbs (kniha)

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Rachel Brosnahan, Mahershala Ali, Nathan Darrow, Michel Gill, Reg E. Cathey, Sebastian Arcelus, Kate Mara (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(73)

Francis Underwood (Kevin Spacey) vás vezme na dlouhou cestu, během níž si vybírá svou pomstu na těch, kteří ho zradili – včetně členů jeho vlastní vlády i prezidenta Spojených států osobně. Elegantní, prohnaný, metodické a zlý Frank Underwood spolu se svojí manipulativní manželkou Clair (Robin Wright) berou Washington útokem. Příčku po příčce stoupají po hierarchickém žebříku, aby dosáhli toho, po čem tak zoufale touží – po moci. (AXN)

(více)

Diskuze

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Spacey je brilantný herec, ale seriál mal skončiť 3 sériou. Ten zbytok je len obyčajná a nekonečná recyklácia.

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Je to prostě účelovka, kampaň a zadání :) Nevím ... pokud někdo chce nějak sám sebe obhájit, něco k tomu říct, možná civilní projev a sdílení by působilo věrohodněji než umělá (byť brilantní) herecká etuda ? 

doriana.g

doriana.g (hodnocení, recenze)

Je jenom dobře, že se toho Keyser Soze neúčastnil. I s ním už by to byla jenom plesnivá polívka.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Ale jako radsi si od tehle diskuze mezi nama nic neslibuj ! Je to jen v tve hlave Verbo. Promin.

na příspěvěk reagoval verbal

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Nene, jen jsem byl zvedavej, kdo se tu kvuli tomu s udela jako prvni ... no a on rovnou Verbal. Verbale, tohle nepohonis !

na příspěvěk reagoval verbal

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

Hekman

Ty jsi ovšem krutopřísný lingvista, prostě padám na prdel, že ty budeš rodilý mluvčí z Turecka? To pak nevypadá ani trochu trapně, když na českém fóru používáš cizí jazyky a navíc s vytříbeně mongoloidní gramatikou. Jako fuckt(s) uau!!!

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

God mi pomoh a ja si u druhyho dilu rikam, ze to zase az tak spatny neni. Vyjimecne na to koukam na online filmovych webkach a jestli ono to neni hodnoceno tak spatne, protoze ty titulky jsou prelozeny uplne na hovno. Ztraci se v nich spousta vyznamu.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Tak jsem prave dokncil znovu patou a opet nadstandartni serie. Jdu na sestou. God helps me.

na příspěvěk reagoval verbal

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Teď jsem dokoukal šestou a teda to byla megasračka.Jump the Sharků asi dvacet za díl, dřevácký dialogy, o hovně postavy, vykonstruovaný z prdele a atmosféra nula. Smutný kam to dopracovali. První dvě sezóny ale zůstávají super. Pak ještě byla slušná čtvrtá.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Presne tak, ze je neco sracka, je vec narozu, stejne jako hodnoceni, a podle me delat serial bez hlavni postavy, proste sracka je, stejne jako to bylo u dva a pul chlapa. Ale to holt nekteri nepochopej a jeste se budou hovadka rozcilovat, ze to nekdo ohodnotil, jak chtel. Lol. Slunicka forever.

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Já nikde seriály po dílech či sériích nehodnotím. Protože jsem novou řadu neviděl a neuvidím, do mého hodnocení se nijak nepromítne. Že se na na ni ale nehodlám z nějakého důvodu dívat, bych k odpadu klidně přirovnat mohl.

Real Tom Hardy

Real Tom Hardy (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Tak nemyslím si, že je nejakým veľkým problémom pozrieť si celú sériu niečoho hneď v deň vydania. Rovnako si nemyslím, že je až príliš nemožné, aby sa niekomu o hodný kus 6. séria nepáčila. Je to bežným prípadom v mnohých franšízach. Dôvody môžu byť rôzne, aj keď v tomto prípade sú o čosi evidentnejšie :D

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Real Tom Hardy

pochopitelně, že je to rovněž věc názoru, však já nic jiného netvrdím. Je dost dobře možný, že všichni ti uživatelé, co v den vypuštění hodnotili odpadem, skutečně viděli celou tu sérii, a opravdu jim přišla o tolik horší scénáristicky i herecky než všechny ty ostatní, které hodnotili výrazně lépe. Potom je tu možnost druhá, viz reakce tadyhle kolegy nightportera o kus níž.

na příspěvěk reagoval Real Tom Hardy, berg.12

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

NightPorter

Což je věc názoru, nikoliv fakt. Mně se šestka docela líbila, imho si bezproblémově udržela svůj standard. Pokud chtěj lidi protestně hodnotit odpadem jako malý frackové, jejichž hodnocení tak automaticky vypovídá o tom, že se nedaj brát vážně, to je jejich věc, samozřejmě.

na příspěvěk reagoval Real Tom Hardy

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Je pravda že všechny tyhle na sílu vymačkávané x-té série příběhů, které na začátku byly velmi dobré, už stojí za starou Belu a Sebastiána:  House of Cards, Ve jménu vlasti, Sherlock Holmes atd. atd. 

SteewCZ

SteewCZ (hodnocení, recenze)

Šestá série je trapárna. Když jsem se přenesl přes to, že tam není Spacey, tak celá série se mi zdá chaotická, divná. Chtěl jsem tomu dát 3 nebo i 4 hvězdičky... Ten konec je ale píčovina. Sorry. 

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Posledni serka ma zatim 38 % Davam nejdriv znovu patou, tak proc mi to vsichni kazi jeste nez tu sestou uvidim ?

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Ne že bych byl kdovíjakej fanda HoCu, ale ty protestní odpady u šestky jsou fakt strašná trapárna.

na příspěvěk reagoval NightPorter

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Sesta serie je venku. Neco mi rika, ze tentokrat tuhle serku Francis nevyhraje.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Ivo

klid, ted si v ramce meetoo odehrajou tuhle picojdni sezonu, ale za 2-3 roky bude serial zpatky s plnohodnotnym zaverem, kde se vysvetli, ze se tahle sezona Claire jenom zdala, slo to v Dallasu, pude to i tady.

na příspěvěk reagoval Ivo

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Haha, takže dle očekávání chudáka rychle a natrvalo účelově zakopali ... Bez něj to už ale nebude mít moc smysl ... Možná nejsem sám komu Claire připadá jako jedna z nejodpudivějších seriálových postav vůbec ? 

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

presne, ted uz to neni nic moc, jak se vsecko dela na rychlo a co nejlevnejc, ale jeste 90s dabingy, to byla naprosta dokonalost, casto ne horsi nez original.

Související novinky

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

09.03.2023

Světové hvězdy filmové hudby zavítají do Prahy na Composers Summit 2023. Druhý ročník kromě workshopů a přednášek nabídne ve dnech 14. a 18.dubna dva unikátní koncerty. Ústřední melodie oceňovaných… (více)

Kevin Spacey dluží desítky milionů dolarů

Kevin Spacey dluží desítky milionů dolarů

07.08.2022

Dříve jeden z nejváženějších herců v Hollywoodu, dnes chodící černá kaňka, která se v prestižním filmovém či televizním projektu možná už nikdy neobjeví. Kevina Spaceyho v roce 2017 alespoň patnáct… (více)

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

David Fincher prodlužuje spolupráci s Netflixem

David Fincher prodlužuje spolupráci s Netflixem

12.11.2020

Za tři týdny startuje na Netflixu výrazně stylizované životopisné drama Mank o postavě H. J. Mankiewicze, scenáristy legendárního snímku Občan Kane, a už nyní je jasné, že to nebude poslední… (více)

Reklama

Reklama