Reklama

Reklama

Záhady duše

(pořad)

Obsahy(1)

Jak proniknout k prapůvodním motivům našeho jednání? Poutavým vzdělávacím cyklem provádí prof. MUDr. Cyril Höschl.

Jednotlivé díly:  1.-Záhada nevědomí
2.-Záhada úzkosti
3.-Záhada deprese
4.-Záhada psychózy
5.-Záhada schizofrenie
6.-Záhada spánku
7.-Záhada paměti
8.-Záhada poruch příjmu potravy
9.-Záhada partnerských vztahů
10.-Záhady sexuálních poruch
11.-Záhada agrese
12.-Záhada osobnosti (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

nevim, co všichni máte, na úvod dobrý, kolik takovejch pořadů je, ehm? zpracování je poněkud čtoidní ale nevadí, člověk neni zahlcen informace, ikdyž je fakt, že z takovýho pořadu si člověk může zamapatovat víc než z článků na internetu, takže škoda, že díly nejsou spíš 45minutové...no, chtělo by to asi více takových pořadů, ale protože jich moc není a většinou pouze o útrapách slavných (i s těmi nás zde samozřejmě zase otravují, teda lidi to maj vlastně rádi, nj, ach jo..), tak dávám tři..ale musim uznat, že střih nic moc, občas se někdo nemůže pořádně vymáčknout nebo je mu prostě dávo příliš prostoru, jiné věci jsou zase příliš rychle utnutné, daleko spíš než obsahové nedostatky, jde o nedostatky formální..... ()

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

Toto je velmi těžké hodnotit, protože pro toho, který je s těmito základy obeznámen, nemá cyklus valných kvalit, ale pro člověka, který se v tématu vyzná asi stejně jako v pářicích rituálech Tamarínů Žlutoprstých, může být poutavým a zajímavým úvodem do tématu ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatý duševno! Sami doma v >plumbum< provedení... S trapnými hranými scénkami a plácáním >očitých< svědků své chorobnosti dle scénáře... Proč se takové trapárny účastní doktor H. mi zůstává záhadou (?!), i když asi i v tomto případě odpověď znám... :-| . . . Marná jedna hvězda jen za tu špetku svým způsobem pro stádo smysluplného tlachání pánů a paní Doktor, zbytek zbytečná vata namočená v čemsi rychle se kazícím... Další prakticky bezcenný produkt klanu R&R, podivně útočícího na veřejné vejvary a svými výrobky dusícího duše diváků. Asi nějaká porucha systému. Nebo že by systém ve své porouchanosti sám? %-o . . . Zas mám nějaký to nutkání a to se ani neptám na ten >veřejnoprávní< rozpočet zas... °-[.. - - - - - (Průběžně sledováno na >duševněchorém prostoru< , po druhé části 3.1.2011 hodnocení 11., komentář zde duševně svěží jako první - 3.1.2011) ()

ghostwo 

všechny recenze uživatele

Tenhle pokus může udělat více škody než užitku.Oni ty věci tak jednoduché nejsou. Ale to je doktoru H. srdečně jedno, protože on je vděčný za každou možnost se ukázat v médiích, protože se rád poslouchá. Takhle na mě prostě působí, nemůžu si pomoct (už dlouho). Nedej bože, jestli k tomuto seriálu sedne někdo, kdo by si myslel, že v něm najde něco co by mu pomohlo s jeho problémem. Nenajde. Doporučuji radši krátkou procházku nebo zajít na jedno (popř.kombinaci těchto dvou věcí), bude to mnohem smysluplnnější než sledovat tohoto narcistu. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Záhady režisérky Rychlíkové - aneb jak říci všechno a nesdělit absolutně nic. Dokonalý příklad, jak nemá vypadat publicistický cyklus, prezentuje jednu z nejubožejších dokumentaristických koncepcí, jaké jsem kdy viděl. Zmatené, nesouvislé, útržkovité šup sem a hned zas šup tam... a to všechno se ještě proloží nesouvisejícím ilustračním videem. Vzniknul tak dokument, který až chorobným způsobem nedokáže udržet myšlenku. Kde jsem to přestal? Jo,...takže teď bychom probrali sběr jablek na pelhřimovsku.... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama